پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۴۳

تمجیدی:

۲۰۰ دانش آموز مقطع ابتدایی در زنجان از تحصیل بازماندند

۲۰۰ دانش آموز مقطع ابتدایی در زنجان از تحصیل بازماندند

زنجان- مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: در استان زنجان زیر ۲۰۰ دانش آموز مقطع ابتدایی از تحصیل بازمانده اند.

به گزارش خبرنگارمهر، مرتضی تمجیدی ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران، افزود: استان زنجان ۹۲ هزار دانش آموز مقطعی ابتدایی دارد که دانش آموزان بسیار کمی از تحصیل بازمانده اند.

وی اظهار داشت: این سازمان به عنوان یک نهاد فرهنگی مسئول آموزش است و همه اقدامات لازم را انجام می دهد تا هیچ دانش آموزی از تحصیل باز نماند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: متاسفانه بیشتر این دانش آموزان به خاطر شرایط اجتماعی و فرهنگی نمی توانند تحصیل کنند.

تمجیدی تاکید کرد: دانش آموزان بازمانده از تحصیل در دوره متوسطه هم دختران به علت ازدواج از تحصیل باز می مانند و پسران هم به علت شرایط اقتصادی قادر به درس خواندن نیستند و تحصیل محروم می شوند.

وی افزود: دستگاه تعلیم و تربیت به هیچ وجه نمی دهد دانش آموزی به علت فقر اقتصادی از تحصیل محروم شود و در این راستا فعالیتهای خوبی را در سالجاری تدوین کرده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان، گفت: ما اجازه نمی دهیم هیچ دانش آموز ابتدایی از تحصیل محروم شود.

تمجیدی از استخدام پنج هزار نیرو در سازمان آموزش و پرورش کشور خبر داد و گفت: سهمیه استان هم در هفته های آینده به استان ابلاغ می شود و عنوان رشته ها هم مشخص می شود.

تمجیدی افزود:براساس نیاز رشته ای نیروهای جذب می شوند.

کد خبر 2564315

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha