پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۰۰

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

پذیرش بازنشستگان درمراکز درمانی رایگان می شود

پذیرش بازنشستگان درمراکز درمانی رایگان می شود

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی از حذف فرانشیز درمانی بازنشستگان در مراکز درمانی خبر داد و گفت: به زودی با اجرای این طرح پذیرش این افراد در مراکز درمانی رایگان خواهد بود.

محمد علی همتی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تا مرداد ماه امسال اعتبار دارد و هیچ مشکلی در پرداخت خسارت درمانی به این افراد تا کنون ایجاد نشده است.

وی با اشاره به اینکه بیمه آتیه سازان حافظ مجری بیمه تکمیلی بازنشستگان است ، گفت: این شرکت بیمه ای قرار داد مستقیم با کانون عالی بازنشستگان دارد وسقف قرار داد آنها نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی به برنامه های درمانی امسال اشاره و تاکید کرد: حذف فرانشیز درمان مستمری بگیران درمراکز دولتی از مهمترین اقدامی است که سازمان در سال جاری اجرایی خواهد کرد که تمامی اقدامات لازم برای اجرای این طرح انجام شده و بزودی عملیاتی خواهد شد و دراین صورت پذیرش و بستری بازنشستگان در مراکز درمانی رایگان خواهد بود.

همتی درمورد صدور کارت هوشمند درمان نیز اظهار داشت:جایگزینی کارت هوشمند به جای دفترچه بیمه درمانی افراد تحت پوشش تامین اجتماعی در دستور کار سازمان قرار دارد اما اجرایی شدن این طرح از نظر فنی زمان بر است و نمی توان زمان دقیقی برای اجرای آن در نظر گرفت.

به گفته وی، اقدامات کارشناسی لازم برای صدور کارت هوشمند درمان انجام شده است و تامین اجتماعی تلاش خود را برای اجرایی شدن آن انجام می دهد.

کد خبر 2564718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha