پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۱۷

رضایی:

شوراها تجلی مردم سالاری دینی هستند

شوراها تجلی مردم سالاری دینی هستند

ماسال-بخشدار مرکزی ماسال گفت: شوراها تجلی مردم سالاری دينی در عرصه مشاركت‌ ها و شكوفایی اجتماعی، فرهنگی و عمرانی شهرها و روستاها هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فرمانداری ماسال، حميد رضايی در همایش روز شوراهای ماسال که صبح چهارشنبه در این شهر برگزار شد، شوراهای اسلامی شهر و روستا را نماد حاكميت مردم بر سرنوشت خود دانست و اظهار داشت: شوراها تجلی مردم سالاری دينی در عرصه مشاركت‌ ها و شكوفایی اجتماعی، فرهنگی و عمرانی هستند كه می توانند حلقه ارتباط مردم و دولت بوده و به رشد و پيشرفت و پويايی بيشتر جامعه كمك كنند.

وی با اشاره به اخذ ۹ مجوز دهياری جديد در بخش مركزی ماسال افزود: به دنبال آن هستيم با افزايش تعداد دهیاری ها و ساماندهی امور اداری و مالی در دهياری ها زمينه توسعه بيش از پيش روستاهای بخش مركزی را فراهم کنیم.

رضایی آموزش و ساماندهی امور مالی دهياری ها در راستای رعايت انضباط مالی در بودجه نويسی را از جمله اقدامات بخشداری مركزی عنوان كرد و گفت: تساهل و تسامح با مردم بايد در سر لوحه كار بخشداری و دهياری ها قرار گيرد.

بخشدار مركزی ماسال اضافه كرد: قانون همواره خط قرمز محسوب می شود اما با انعطاف های لازم می توان موجبات ماندگاری روستائيان در روستا را فراهم كرد.

وی افزايش نظارت بر ساخت و سازها در بخش مركزی ماسال را از ديگر اولويت های بخشداری دانست و افزود: در ۶ ماهه دوم سال ۹۳ ميزان ارجاع پرونده تخلفات ساخت و ساز به كميسيون رسيدگی به تخلفات ۳۰۰ درصد افزايش داشته است.

رضایی به شن ريزی راه های فرعی روستاهای ماسال اشاره و بیان کرد: شن ريزی و بهسازی معابر فرعی روستاها از جمله مطالبات قديمی مردم اين روستاها بود كه با همكاری دستگاه های مربوطه انجام شد.

این مسئول تاکید کرد: هنوز تا رسيدن به خدمات رسانی مطلوب به روستاهای بخش مركزی فاصله داريم اما اميدواريم با تلاش مضاعف مسئولان و همكاری مردم بتوانیم امسال گام های موثری در اين راستا برداریم.

کد خبر 2564987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha