علی مقصودی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طی دو هفته اخیر چند حریق بزرگ در رشت اتفاق افتاده است اظهار داشت: همکاری شهروندان در بهبود خدمات به شهروندان برای اطفای حریق بسیار تاثیرگذار است.
وی با اشاره به حریق ۴ باب منزل مسکونی در روز گذشته در این شهر افزود: تنگی کوچه ها در محلات قدیمی با بافت فرسوده و پارک کردن خودروها دراین کوچه ها به همراه درگیری هایی که بین همسایگان ایجاد شد سبب زمینگیر شدن خودروهای اطفای حریق آتش نشانی شد. وی ادامه داد: اما ماموران آتش نشانی با فداکاری و شجاعت همیشگی موفق به اطفای حریق شدند.
وی با تاکید بر اینکه همکاری شهروندان در زمان وقوع حریق در سرعت عمل ماموران آتش نشانی تاثیر مستقیم دارد گفت: توجه به نکات ایمنی در کنار همکاری هر چه بیشتر شهروندان سبب می شود که خدمات بهتری از سوی آتش نشانی به شهروندان ارائه شود تا از میزان خسارات کاسته شود.
شایان ذکر است طی حریق روز گذشته در رشت، یک آتش نشان در حین عملیات اطفای حریق دچار صدمه سوختگی شد.
نظر شما