به گزارش خبرنگار مهر، رحیم بنامولایی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تعویق دوباره زمان برگزاری همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه به میزبانی البرز، گفت: این همایش با توجه به اشکالات محتوایی و اجرایی و اینکه ابزارهای مناسب برای برگزاری آن در اردیبهشت ماه فراهم نبود، به تاریخ ۱۴، ۱۵ و ۱۶ مهرماه امسال موکول شد.
وی افزود: همچنین مقارن شدن انتخابات اتاق های سراسر کشور با مقدمات اجرایی همایش ملی صنعت و دانشگاه، فرصت و ابزار مناسب برای برگزاری این همایش را از ما گرفت، به همین علت طی جلسه ای در روز گذشته، برگزاری سومین همایش ملی صنعت و دانشگاه تا مهرماه به تعویق افتاد.
رئیس اتاق البرز با بیان اینکه خروجی همایشها باید برای سیاستگذاری های کشور مفید باشد و از نظر نخبگان استفاده شود، گفت: سالانه شش هزار میلیارد تومان در آموزش عالی هزینه می شود که باید کارآمدی آن بررسی شود.
وی عارضه یابی میزان اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه ها در رشته های مرتبط و راهکارهای هماهنگ شدن عرضه و تقاضا را از دیگر اهداف این همایش نام برد.
نظر شما