پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۲:۵۳

کامرون صهیونیست ها ر ا «عاشقان صلح» نامید

کامرون صهیونیست ها ر ا «عاشقان صلح» نامید

«ديويد كامرون» طی اظهاراتی اعلام كرد كه رژيم اسرائيل در حمله اخير خود به غزه،‌ حق داشته و بايد اين حمله صورت مي گرفت.

به گزارش خبرگزاري مهر، «ديويد كامرون» نخست وزير انگليس طي اظهاراتي دفاع تمام عياري از حمله رژيم اسرائيل به غزه در تابستان گذشته، داشت. وي كه با هفته نامه «جويش كرونيكل» گفتگو مي كرد، افزود: اسرائيل براي دفاع از خود به غزه حمله كرد و اين حق اسرائيل است.
او ادامه داد: اسرائيل مورد حمله ديوانه واري قرار گرفت از همين رو حق دفاع از خود را داشت و بنده شخصا با اعلام حمايت از اسرائيل و دفاع از حمله آن به غزه، اين حق را به اسرائيلي ها مي دهم كه از خود در برابر چنين حملاتي دفاع كنند.
نخست وزير انگليس كه رابطه بسيار خوبي با مقامات ارشد صهيونيستي دارد، در ادامه اين گفتگو صهیونیست های كودک كش را «عاشقان صلح» ناميد!
«ديويد كامرون» همچنين گفت: بين سلاحي كه «بنيامين نتانياهو» نخست وزير اسرائيل براي دفاع از رژيمش در برابر فلسطينيان استفاده مي كند با سلاحي كه جنبش حماس عليه اسرائيل به كار مي برد، تفاوت وجود دارد. البته بنده به خاطر كشته شدن غير نظاميان در جنگ اخير ناراحت شدم اما این حمله حق اسرائيلي ها بود!

این اظهارت در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی انگلیس و در حالی مطرح می شود که کامرون امیدوار است با حمایت لابی صهیونیسم و رسانه های آن بتواند بار دیگر با کسب آرای مناسب توسط حزب محافظه کار، در سمت نخست وزیری ابقا شود.

 

کد خبر 2565353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha