به گزارش خبرنگار مهر، ذکی الله خوشبخت شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای شهر اردبیل نقطه عطف حاکمیت مردم در نظام جمهوری اسلامی را انتخاب شوراها دانست.
وی با تاکید به اینکه شورا تصمیم گیری مردم بر سرنوشت خویش است، اضافه کرد: در واقع شورا با تبعیت از مکتب متعالی اسلام اداره جامعه به واسطه مشورت و تبلور شعور عمومی است.
رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل با اذعان به زحمات دورهای اول و دوم شوراهای اردبیل در شکل گیری آن، گفت: در حال حاضر انتظارات از شوراها تخصصی شده و مردم از منتخبان خود مطالبات تخصصی و کارشناسی دارند.
خوشبخت تاکید دارد که در سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی شوراها باید از ظرفیت نخبگان و افراد آگاه و حتی نظرات مردمی برای امورات خود بهره گیرند.
وی به تشکیل بخش پژوهشی شورا اشاره کرد و افزود: این بخش برای آسیب شناسی و علمی کردن برنامه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
این مسئول اضافه کرد: همچنین دانشگاه علمی کاربردی نیز با هدف ارتقا فنی و تخصصی کارکنان شهرداری فعالیت خود را آغاز کرده است.
فعالیت شورا در شورای شهرداری خلاصه شده است
در این جلسه رئیس سابق شورای شهر اردبیل نیز با بیان اینکه بعد از ۹ سال برای اولین بار دوباره به ساختمان شورا قدم گذارده است، گفت: اینکه تعامل تا این حد ضعف دارد باید دلایل آن بررسی شود.
حجت الاسلام سید کمال الدین علوی با اشاره به امکانات امروز شورا تصریح کرد: امکانات فعلی شورا از جمله سخت افزار و ارتباط با رسانه های جمعی در دور اول و دوم وجود نداشت و باید بررسی شود با این امکانات چه اقداماتی صورت گرفته است.
وی با یادآوری اینکه حاشیه شهر به مشکل و معضل اجتماعی تبدیل شده است، اضافه کرد: در آن مقطع با محدودیت امکانات تصمیم گرفتیم نام حاشیه را از روی محلات ۱۳ گانه برداریم و به همین دلیل ۱۱ خیابان بازگشایی شد و پنج روستا به اردبیل ملحق شد.
علوی با اشاره به محدودیت قابل توجه بودجه در آن مقطع اضافه کرد: متاسفانه در حال حاضر شورا مسئولیت خود را به شورای شهرداری محدود کرده است.
رئیس سابق شورای شهر معتقد است ۱۳ نخبه در شورای شهر درگیر مسائل روزمرده هستند و همکاری و جهش مطلوبی را شاهد نیستیم.
نظر شما