به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا منادی ظهر پنج شنبه در همایش روز نکوداشت شوراها که در تالار اندیشه سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری تبریز در ائل گلی برگزار می شد، افزود: باید در سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی با مديريت جهادی و داشتن روحيه بسيجی و همچنین با مشاركت و تعامل با مردم تبریز را بیش از پیش آباد تر کنیم چراکه تبریز محل و دروازه ورود اروپا به آسیا بوده است.
وی با تاکید بر اینکه اگر ارزش تبریز و گذشته خود را ندانیم باخته ایم، ادامه داد: شوراهای اسلامی شهرها و روستاها به عنوان بازوهای دولت و ملت هستند و باید جایگاه و ارزش تبریز را بدانیم، در این شهر اولین شورا و شهرداری در کشورمان پایه گذاری شده است.
منادی با بیان اینکه دموکراسی و مردم سالاری کشورمان مدیون تبریز است، افزود: باید از فرصت خدمتگزاری در شوراها بیشترین استفاده ار بکنیم.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو همچنین با اشاره به طرح های نمایندگان برای اصلاح قانون انتخابات و استانی کردن انتخابات مجلس گفت: در حال حاضر نمایندگان مردم در مجلس به دنبال اصلاح قانون انتخابات و استانی کردن انتخابات مجلس هستند که یکی از نتایج آن افزایش اختیارات و قدرت شوراهای اسلامی شهرها است.
نظر شما