پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۹:۳۵

در دیداری دوستانه رقم خورد؛

برتری منتخب ایران برابر باشگاه ۹۰ ارومیه/ دایی ۶ گل زد

برتری منتخب ایران برابر باشگاه ۹۰ ارومیه/ دایی ۶ گل زد

دیدار دوستانه تیم‌های منتخب تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه ۹۰ ارومیه درحالی با برتری تیم منتخب ایران به پایان رسید که علی دایی ۶ گل در این مسابقه به ثمر رساند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال منتخب تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۹۸ فرانسه و باشگاه ۹۰ ارومیه امروز پنجشنبه در دیداری تدارکاتی و برای احیای دریاچه ارومیه برابر هم به میدان رفتند که این بازی با برتری ۹ بر ۴ تیم منتخب ایران به پایان رسید.

در این مسابقه که در ورزشگاه ۶ هزارنفری غدیر ارومیه برگزار شد، علی دایی (۶ گل) و مهرداد میناوند، رسول خطیبی و آتیلا حجازی (هرکدام یک گل) برای تیم منتخب ایران به ثمر رساندند. دایی تنها بازیکنی بود که در جریان این مسابقه تعویض نشد و درکنار ۶ گل زده، یک پاس گل هم داد.

تماشاگران حاضر در محل برگزاری این بازی بیش از همه بازیکنان تیم منتخب ایران علی دایی را تشویق می‌کردند. همچنین در جریان این بازی علی دایی و آتیلا حجازی همکاری خوبی با هم داشتند و یکی از گل‌هایی دایی با پاس پسر مرحوم ناصر حجازی به ثمر رسید.

در بین دو نیمه این مسابقه هم از علی دایی به عنوان آقای گل فوتبال ملی دنیا تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 2565772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha