پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۸:۵۶

صعود ارسباران و عابدینی به جدول ۶۴ نفره؛

جایگاه ۵ شمشیرباز ایران در جام جهانی کلاس A اسپانیا مشخص شد

جایگاه ۵ شمشیرباز  ایران در جام جهانی کلاس A اسپانیا مشخص شد

اعضای تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر که در مسابقات جام جهای کلاس A اسپانیا شرکت کرده‌اند در بخش انفرادی این رقابت‌ها به مصاف حریفان‌شان رفتند و جایگاه نهایی خود را مشخص کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ۱۹۷ شمشیرباز شرکت کننده در مسابقات شمشیربازی جام جهانی کلاس A اسپانیا روز گذشته دیدارهای انفرادی خود در این مسابقات را در مادرید برگزار کردند.

اعضای تیم ملی اسلحه سابر هم که برای افزایش امتیازات المپیکی خود تلاش می‌کنند نیز در این بخش از مسابقات بر اساس قرعه‌کشی انجام شده به مصاف حریفان‌شان رفتند تا جایگاه نهایی خود را مشخص کنند. بر این اساس دو نفر از شمشیربازان ایران موفق به صعود به جدول ۶۴ نفره مسابقات شدند اما سه بازیکن دیگر پیش از رسیدن به این مرحله به کار خود پایان دادند.

در میان ترکیب پنج نفره تیم ایران، فرزاد باهرارسباران موفق به کسب بهترین عنوان شد. این بازیکن پس ازغلبه بر نمایندگان اتریش، قزاقستان و کانادا و متحمل شدن شکست مقابل نمایندگان آمریکا، کویت و فرانسه درمرحله مقدماتی، موفق شد در جدول ۱۲۸   نفره مسابقات حریف اسپانیایی خود را شکست دهد. باهرارسباران در دیدار بعدی که درجدول ۹۶ نفره برگزار شد حریف آمریکایی را از پیش رو برداشت و به جدول ۶۴ نفره صعود کرد. این ملی‌پوش اسلحه سابر در این مرحله و در مصاف با ابراگیموو از روسیه که در نهایت به عنوان نایب قهرمانی دست یافت، متحمل شکست شد و با کسب رده ۵۷ به کار خود پایان داد.

مجتبی عایدبنی هم در این مسابقات صاحب رده ۵۸ شد. این شمشیرباز در مرحله مقدماتی مسابقات نمایندگان هنگ‌کنگ، آلمان و اتریش راشکست داد و نتیجه دیدار با نمایندگان اتریش، انگلیس و آمریکا را هم واگذار کرد. عابدینی پس از پیروزی برابر حریف ایتالیایی خود در جدول ۱۲۸ نفره موفق شد در جدول ۹۶ نفره مسابقات نماینده فرانسه را از پیش رو بردارد. این بازیکن در جدول ۶۴ نفره مسابقات به آرون لیاکی مجارستانی که قهرمانی المپیک لندن را در اختیار دارد باخت و صاحب رده ۵۸ شد.

علی پاکدامن دیگر نماینده ایران در مسابقات شمشیربازی  جام جهانی کلاسA اسپانیا است. این بازیکن در مرحله مقدماتی دیدارهای انفرادی این مسابقات صاحب ۴ پیروزی برابر نمایندگان بلاروس، روسیه، لهستان و انگلیس شد و مقابل نمایندگان مکزیک و اسپانیا هم باخت. پاکدامن در جدول ۱۲۸ نفره ورزشکار آمریکایی را شکست داد اما در دیدار بعدی خود که در جدول ۹۶ نفره برگزار شد مقابل حریف کره‌ای باخت و به رده ۷۹ دست یافت.

محمد رهبری هم پس از اینکه در مرحله مقدماتی و در مصاف با شمشیربازان ژاپن، بلاروس و آمریکا به برتری دست یافت و نتیجه دیدار با ورزشکاران ایتالیا، فرانسه و آلمان را واگذار کرد موفق شد در جدول ۱۲۸ نفره مسابقات شمشیرباز آرژانتینی را شکست دهد و راهی جدول ۹۶ نفره شود. رهبری در این مرحله مقابل حریفی از ژاپن تن به شکست داد و به رده ۸۶ اکتفا کرد.

نمایندگان بلاروس و مجارستان از جمله حریفان محمد فتوحی در مرحله مقدماتی مسابقات بودند که فتوحی  موفق به شکست دادن آنها شد اگرچه نتیجه دیدار با نمایندگان هنگ‌کنگ، رومانی، اسپانیا و آلمان را واگذار کرد اما با این حال به جدول ۱۲۸ نفره صعود کرد فتوحی در این مرحله شمشیرباز رومانیایی را شکست داد و به جدول ۹۶ نفره صعود کرد اما در این مرحله مغلوب حریفی از لهستان شد و به عنوان ۹۶ دست یافت.

مسابقات شمشیربازی جام جهانی کلاس آ اسپانیا امروز (یکشنبه) در بخش تیمی پیگیری می‌شود. در این بخش از مسابقات تیم ایران جدول ۳۲ تیمی مسابقات (مرحله یک شانزدهم نهایی) مقابل ترکیه قرار می‌گیرد.

کد خبر 2566486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha