پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۸:۵۰

مهاجر:

اتاق بازرگانی خانه خبرنگاران است

اتاق بازرگانی خانه خبرنگاران است

ساری - رئيس اتاق بازرگانی مازندران گفت: اتاق بازرگانی، خانه خبرنگاران و کمک کار اصحاب رسانه است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله مهاجر در نشستي با مدير کل امور استانهاي خبرگزاري مهر، دبير ارشد امور استانها، سرپرست خبرگزاری مهر  در مازندران و خبرنگاران خبرگزاري مهر اظهار داشت: جايگاه خبرگزاری و اصحاب رسانه، جايگاه والايی است که بايد اخلاق مداري در همه امور مورد توجه بوده و در دستور کار قرار گيرد.

وي افزود: خبرگزاری مهر از جمله خبرگزاری هاي فعال استان مازندران است که با رعايت اخلاق مداری در کارها وارد شده و ما نيز تعامل خوبي را با اين رسانه و خبرنگاران آن داريم و به نوعي اتاق بازرگاني، خانه شماست.

رييس اتاق بازرگاني مازندارن با بيان اينکه خبرگزاری مهر، با بهره مندی از سرپرستی توانمند و جوانی سالم و اخلاق مدار در جهت پيشبرد اهداف نظام کمک کار مسئولان است، يادآور شد: خبرگزاری مهر دارای مجموعه خبری خوب و پرتلاش است و ما نيز برای بهره برداری مناسب از اين ظرفيت، کمک کار اين خبرگزاري هستيم.

مدیر کل اخبار استانهای خبرگزاری مهر نيز در اين نشست با اشاره به اينکه خبرگزاري مهر مازندران از برترين دفتار خبرگزاری های استاني در پوشش، دقت نظر و ارائه گزارش هاي منظم است که با توجه به اينکه خبرگزاري شبهه حاکميتي است و وظيفه روشني بر عهده دارد، در جهت عمل به وظايف خود با تمام توان وارد شده است.

سید نوید برکچیان افزود: اصل کار ما حمايت از شما نيروهاي کار و اقتصاد بعنوان موتور محرک استان است. 

سید محمد حسین هاشمی نسب مدیر روابط عمومی اتاق بازرگانی مازندران نيز در اين نشست با تشکر از فعاليت همه جانبه سرپرست خبرگزاري مهر در مازندران و خبرنگاران اين رسانه گفت: از مديريت سرپرست خبرگزاری مهر در توليد گزارشات مختلف در استان بهره مند شده ايم و اميدواريم از اين ظرفيت ها در جهت توسعه بيش از پيش استان مازندران استفاده کنيم.

وي با تاکید بر نقش مهم رسانه در اطلاع رسانی فعالیتهای اقتصادی اظهار داشت: تمامی تمهیدات لازم برای حضور تیم رسانه‌ای برای پوشش اخبار در طول سال فراهم شده است و خبرنگاران از بازوان توانمند ما در رسيدن به اهداف عاليه مان در کار، تلاش و فعاليت هستند.

کد خبر 2567161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha