به گزارش خبرنگار مهر، پروژه سد مخزنی بار نیشابور با ظرفیت مخزن ۲۳ و نیم میلیون مترمکعب ظهر دوشنبه با حضور معاون اول رئیس جمهور و همچنین وزیر نیرو و استاندار خراسان رضوی افتتاح و به بهره برداری رسید.
برای احداث این پروژه آبرسانی که از سال ۸۷ آغاز شده است ۲۳ میلیون و ۶۵۰ میلیون یورو معادل ۳۶ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
نوع سد مخزنی بار نیشابور خاکی با هسته رسی و با هدف تامین آب شرب و صنعت احداث شده و سالانه ۷ میلیون مترمکعب آب شرب منطقه هدف را تامین خواهد کرد.
سد مخزنی بار که در ۲۳ کیلومتری شمال غرب نیشابور قرار دارد از جمله پروژه هایی است که اعتبار تکمیل آن از محل مصوبات سفر رییس جمهوری به استان خراسان رضوی در شهریور ماه سال گذشته تامین شده است.
حمید چیت چیان وزیر نیرو در مراسم بهره داری این سد مخزنی در ۲۳ کیلومتری شمال غرب نیشابور بیان کرد: تعداد ۱۱۹ سد در کشور در حال احداث و تعداد ۱۴۰ سد بزرگ در حال بهره برداری است.
نظر شما