پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۰۲

در خراسان جنوبی/

۸.۵ میلیارد تومان به طرح تعادل بخشی سفره‌های زیرزمینی اختصاص یافت

۸.۵ میلیارد تومان به طرح تعادل بخشی سفره‌های زیرزمینی اختصاص یافت

بیرجند - مدیرعامل آب منطقه ای خراسان جنوبی گفت: ۸.۵ میلیارد تومان اعتبار به طرح تعادل بخشی سفره‌های زیرزمینی استان اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن امامی بعد از ظهر دوشنبه در همایش تجلیل از شوراهای اسلامی شهر و روستای خراسان جنوبی اظهارکرد: در حال حاضر تعداد ۱۱ هزار و ۷۷۰ منبع آبی در استان وجود دارد که سالانه حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب آب از این منابع برداشت می شود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته با اضافه برداشت از سفره های آب زیرزمینی با ۱۸۵ میلیون مترمکعب کسری مخازن روبه رو بودیم، بیان کرد: تلاش می شود در سال جاری با برنامه های اجرا شده حدود ۱۰ میلیون لیتر صرفه جویی آب داشته و کسری مخازن استان به ۱۷۵ میلیون لیتر برسد.

اجرای طرح ساماندهی روخانه های استان

مدیرعامل آب منطقه ای خراسان جنوبی با اشاره به وجود ۲۱ منطقه ممنوعه و بحرانی در استان، گفت: مشکل آب همواره یکی از دغدغه های استان در طول تاریخ بوده است.

امامی به اجرای طرح تعادل بخشی سفره های زیرزمینی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان به این طرح اختصاص یافت و امسال این اعتبار به هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

به گفته وی این طرح که در ۱۱ زیرپروژه اجرا می شود یکی از پروژه های کلیدی برای استان بوده که باید همه مسئولان از آن حمایت کنند.

مدیرعامل آب منطقه ای خراسان جنوبی، ایجاد تعادل بین منابع آبی موجود با میزان مصرف را از جمله اهداف این طرح عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح هیچگونه دغدغه ای در تامین آب شرب استان نخواهیم داشت.

امامی به طرح ساماندهی رودخانه ها اشاره کرد و افزود: در این طرح اراضی متروکه اطراف رودخانه ها به فروش رفته و عواید آن در همان شهر هزینه می شود که امیدواریم با همکاری شهرداری ها این طرح با موفقیت انجام شود.

وی با بیان اینکه تعیین نیاز آبی بخش شرب، صنعت، کشاورزی و گردشگری یکی از کارهای اساسی ما در سال گذشته بوده است، بیان کرد: در این طرح نیاز آبی این بخش ها تا افق ۱۴۲۵ حدود ۲۱۷ میلیون مترمکعب برآورد شده که باید از سایر حوزه ها به استان منتقل شود که به تصویب وزرات نیرو نیز رسیده است.

تامین نیاز آبی طبس از خط دو یزد

مدیرعامل آب منطقه ای خراسان جنوبی اضافه کرد: همچنین نیاز آبی طبس حدود ۲۸.۵ میلیون مترمکعب در افق ۱۴۲۵ بود که در حال حاضر مصوبات آن اخذ شده و امیدواریم با تصویب آن سهم مناسبی از خط دو یزد برای طبس بگیریم.

امامی با اشاره به اینکه در حال حاضر تامین آب روستاهای مرزی زیرکوه از دشت آهنگران به تصویب رسیده است، بیان کرد: هم اکنون کارهای زیست محیطی این طرح انجام شده و در فاز دوم آن نیز تامین آب شرب شهر قاین دیده شده است.

وی اظهارامیدواری کرد با اجرای این طرح ها هیچ مشکلی در زمینه تامین آب در افق ۱۴۲۵ نداشته باشیم.

کد خبر 2567912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha