علی گنج کریمی در گفتگو با مهر اظهار داشت: بعد از چند روز تلاش در نهایت امداد گران هلال احمر استان کرمان موفق شدند دو کوهنورد گرفتار شده در ارتفاعات استان کرمان موسوم به کافر کوه را نجات دهند و از ارتفاعات پایین آورند.
وی تصریح کرد: روز شنبه این هفته گزارشی در خصوص گرفتار شدن این دو نفر به هلال احمر رسید و یک اکیپ حرفه ای از امداد گران کوهستان به منطقه اعزام شدند همچنین اطلاعات اولیه حکایت از مصدوم شدن و ضایعه کمر یکی از گرفتار شدگان در کوه داشت.
گنج کریمی افزود: در نهایت با تلاش شبانه روزی امروز دو کوهنورد گرفتار شده در مناطق صعب العبور نجات یافتند و به مراکز درمانی استان منتقل شدند.
وی افزود: در این عملیات از امدادهوایی نیز کمک گرفته شد و عملیات با موفقیت به اتمام رسید.
وی از همکاری دقیق تیمهای زمینی و هوایی در این عملیات خبر داد و افزود: خوشبختانه حال دو مصدوم مناسب است و هم اکنون تحت درمان های اولیه قرار دارند.
وی از کوهنوردان خواست با وسایل کامل و اطلاع به هلال احمر نیروی های امدادی اقدام به صعود کنند.
نظر شما