به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی موسوی ظهر سه شنبه در همایش مددکار اجتماعی ،مسئولیت اجتماعی در جمع مددکاران سازمان بهزیستی و کمیته امداد استان بیان داشت: استان فارس بادارا بودن ۱۲۰هزار معلول شناسایی شده، سالانه ۵.۱ درصد به این آمار افزوده می شود که بیشترین آنان بر اثرشدت تصادفات معلول جسمی می شوند ودر حال حاضر دو هزار و ۸۰۰ معلول جسمی در استان شناسایی شده است.
وی با اعلام اینکه سازمان بهزیستی استان فارس هم اکنون باداشتن ۴۵۰ مددکار و با همیاری گرفتن از مراکز مددکاری غیردولتی به مددجویان خود خدمات قابل توجهی ارائه می دهد، افزود: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد خدمات بهزیستی به مددجویان از طریق بخش خصوصی انجام می شود که به دلیل محدودیت در استخدام افراد بامشکل مواجه شده ایم.
موسوی باتاکید براینکه بر اساس استاندارد کشوری هر ۱۰۰ مددجو احتیاج به یک مددکار دارد، گفت: هم اکنون در فارس نرم خدمت رسانی به مددجویان تغییر یافته و با کمبود مددکار مواجه هستیم.
مدیرکل بهزیستی فارس با توضیح اینکه یک مددکار اجتماعی باید درد انسانیت و نوع دوستی داشته و علاقهمند کمک به دیگران باشد، افزود: امیدوارم فرهنگ مددکار اجتماعی رادر جامعه نهادینه کنیم تا ارائه خدمات به مددجویان افزایش یابد.
در ادامه این مراسم رئیس انجمن مددکاران ایران نیز گفت:جامعه امروز نیازمند مددکاری نوین و آکادمیک است.
محمد حسین جوادی بابیان اینکه استفاده از برخی اساتید غیر مرتبط در آموزش دروس تخصصی مددکاری اجتماعی یکی از مهمترین دغدغه های این انجمن است افزود: با توجه به گسترش کیفی مددکاری اجتماعی دراستان، مسئولان دانشگاه در فارس باید تدابیری بکار گیرند تا رشته مددکاری اجتماعی در کنار سایر رشته های دانشگاهی تدریس شود.
وی اضافه کرد:امیدوارم روزی برسد که در تمامی کشور رشته مددکاری اجتماعی در مقطع دکترا دانشجو پذیرش داشته باشد.
نظر شما