محمود دهقانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با دایر شدن یک هزار و ۱۸ شماره تلفن ثابت، مجموع تلفنهای مشغول بكار شهرستان آران و بیدگل به ۴۱هزار و ۴۴۹ شماره رسید و تعداد یک هزار و ۹۴۴پورت اینترنت پرسرعتADSL نیز واگذار شد.
وی در ادامه اظهار داشت: تجهیزات DSLAM مراكز تلفن آران و بیدگل به میزان ۸۹۰ پورت، سفیدشهر ۳۱۲ پورت، محمدآباد و علیآباد ۲۵۶ پورت، یزدل ۱۲۸ پورت، شهرك سلیمان صباحی ۶۴ پورت و شهرك صنعتی هلال۷۲ پورت توسعه یافته است.
رئیس مخابرات آرانوبیدگل همچنین از نصب و راهاندازی DLCهای مسكنمهر مسعودآباد (ONU۰۲)، مسكن مهر گلستان (ONU۰۳) و شهرك روبروی شهرداری نوش آباد (۴ ONU۰ ) خبر داد.
وی افزود: نصب و راهاندازی DSLAM مسكن مهر مسعودآباد به تعداد ۲۵۶ پورت و مسكن مهر گلستان به تعداد ۱۹۲ پورت نیز در راستای توسعه ارتباطات شهرستان انجام شده است.
دهقانی ادامه داد: اجرا و اتمام عملیات كابل كشی شهرك مسكونی روبروی شهرداری نوش آباد، شهرك ورودی روستای حسین آباد كویر و شهرك صنعتی انصار نوش آباد از دیگر اقداماتی مخابرات در این شهرستان بوده است.
رئیس مخابرات آران و بیدگل تصریح کرد: اجرای فیبرنوری ۴۸CORE بین مركز مخابرات آران و بیدگل و مركز مخابرات امام رضا (ع) بطول یک هزار و ۸۰۰ متر، اجرای فیبرنوری ۲۴CORE بین مركز مخابرات نوش آباد تا مكان DLC منصوبه بطول ۷۰۰ متر و تكمیل اجرای كابل كشی شهرك حسین آباد،بلوار شهیدان الماسی،بلوار پیام نور در نیمه دوم سال ۹۳ انجام شده است.
وی خاطر نشان کرد: نصب و راه اندازی BTS باند یک هزار و ۸۰۰ در مركز مخابرات نوش آباد و توسعه BTS های مراكز سفید شهر و حسین آباد كویر و مرنجاب نیز در شش ماه دوم سال ۹۳ صورت پذیرفته است.
دهقانی اجرای كانالسازی خیابان ۱۷ شهریور، توسعه سوئیچ مركز امام رضا(ع) بمیزان هزار شماره، جابجایی BTS های شهرك سلیمان صباحی و اجرای كابلكشی خاكی در بخش توسعه و نگهداری چهار هزار و ۴۴ متر را نیز از جمله اقدامات انجام شده برشمرد.
وی همچنین از انجام ۲۷هزار و ۲۹۶ متر سیمكشی هوایی جهت دایری ، نوسازی، بازسازی و تغییر مكان و اجرای مفصل بندی در نگهداری و توسعه شبكه كابل ۱۴هزار و ۱۳۰ زوج خبر داد.
نظر شما