۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۵۶

محمدی عنوان کرد:

کلید حل مشکلات هسته ای در داخل کشور است

کلید حل مشکلات هسته ای در داخل کشور است

مشهد - تحلیلگرمسائل سیاسی و پژوهشگر انقلاب بیان کرد: برای حل مشکلات هسته ای و مذاکرات آن باید به دنبال حل مشکلات اقتصادی در داخل کشور باشیم و منتظر آن نباشیم که تحریم ها علیه ایران برداشته شود.

به  گزارش خبرنگار مهر، منوچهر محمدی شامگاه چهارشنبه در سلسله نشست‌های بزم اندیشه با عنوان «راهی که مذاکرات پیش رو دارد» در سالن اجتماعات موسسه جوانان آستان قدس رضوی اظهار کرد:کلید حل مشکلات هسته ای در داخل کشور است و اگر تحریم ها را ناکارآمد بدانیم غربی ها  به سراغمان خواهند آمد.

این پژوهشگر انقلاب تحریم ها را عاملی برای پیشرفت کشور دانست و بیان کرد: من اگر جای تیم مذاکره کننده هسته ای فعلی بودم به این شیوه عمل نمی کردم و ابتدا اقتصاد مقاومتی را در کشور تقویت می کردم.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران افزود: نباید به تحریم ها نگاه تهدید آمیز داشت زیرا تحریم ها در طول سال ها باعث پیشرفت های عظیم علمی در کشور ما شد و وابستگی ما به کشورهای غربی را قطع کرد.

نابودی آمریکا در سال ۲۰۳۰

محمدی در پاسخ به سوالی که آیا تحویل موشک های اس ۳۰۰  روسیه به ایران جنگی بین ایران و آمریکا را رقم خواهد زد گفت: امکان جنگ بین ایران و آمریکا صفر یا یک در هزار است چرا که در حال حاضر آمریکا با وجود بدهی ۱۸ تریلیون دلاری توان مالی جنگیدن با ایران را ندارد اما اگر جنگی نیابتی همچون جنگ عربستان و یمن علیه ایران سر بگیرد حمایت خواهد کرد و مستقیما با ایران وارد جنگ نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه معتقدم تا زمانی که آمریکا دست از شیطنت هایش برندارد و یا اینکه ما از اصول و ارزش های انقلابی خود کوتاه نیاییم، دشمنی بین ما و آمریکا ادامه خواهد داشت ادامه داد: تعداد ۶ مرکز اطلاعاتی آمریکایی پیش بینی کرده اند که در سال ۲۰۳۰ ابرقدرتی به نام آمریکا وجود نخواهد داشت چرا که سیستم های آزادی بخش در آمریکا خواستار تجزیه این کشور هستند.

باخت -برد نتیجه مذاکرات اخیر هسته ای

این تحلیلگر سیاسی با بیان اینکه مذاکرات اخیر هسته ای برای ما نتیجه باخت- برد را به همراه داشت افزود: چرایی این نتیجه به دلیل اینست که بسیاری از فعالیت های هسته ای ما را به حالت تعلیق درآورد.

وی افزود: به نظر من سال ۹۴ سال بسیار حساس و خطرناکی است چرا که از یک طرف اوباما برای انتخابات جدید به دنبال پیروزی است و از طرف دیگر نیز کشور ما در سال جاری دو انتخابات را پیش روی دارد که دولت با پیروزی در این دو انتخابات قدرت خود را بیش از پیش تقویت خواهد کرد.

وی اذعان داشت: مقام معظم رهبری با انتخاب شعار همدلی و همزبانی ملت و دولت احساس خطر خود را نسبت به انتخابات امسال به گونه ای بیان داشتند که مبادا جریان انتخابات ۸۸ بار دیگر در کشور تکرار شود.

وی در خصوص عدم تکرار جریانات فتنه ۸۸ توصیه کرد: با آگاهی دادن به مردم و هوشیار کردن آنان زمینه تکرار جریانات فتنه ۸۸ را باید گرفت و اجازه ندهیم که برخی از خواص چنین بحران هایی را در جامعه تکرار کنند.

محمدی مهم ترین مانع آمریکا در مسئله ایران را بحث ولایت فقیه و رهبری عنوان و تصریح کرد: درحال حاضرعده ای در کشور معتقدند که ما دیگر با اسرائیل دعوا نداریم و جنگ عرب ها با اسرائیل به ایران مربوط نمی شود و از طرف دیگر مسئله شورای رهبری را در کشور مطرح می کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این افراد در اهداف خود موفق می شوند یا خیر ادامه  داد: من قاطعانه می گویم که موفق نخواهند شد، همانطور که با وجود محاسبات دقیق در فتنه ۸۸ پیروز نشدند در این جریانات نیز موفق و پیروز نخواهند شد.

احتمال جنگ ایران و آمریکا وجود ندارد

این تحلیلگر سیاسی همچنین احتمال جنگ ایران و آمریکا را محال دانست و افزود: اگر علیه ایران جنگی نیابتی صورت گیرد آمریکا حمایت می کند اما مستقیما وارد جنگ با ایران به دلیل بدهی های هنگفت مالی در کشور خود نخواهد شد.

منوچهر محمدی در بحث دشمن شناسی و شناسایی ماهیت اصلی آمریکا گفت: آمریکا دولت و نظامی است که حدود ۲۰۰ سال گذشته توسط ۱۰۰ خانواده ثروتمند اروپایی به وجود آمد و و اکنون نیز توسط همین افراد که حزب دموکرات و جمهوری خواه آمریکا را تشکیل داده اند، اداره می شود.

این تحلیلگر سیاسی ادامه داد: در آمریکا دو لابی بزرگ حرف اول و آخر را می زنند، که یکی از این لابی ها صهونیست های آمریکایی بوده که با وجود جمعیت اندکشان اما از قدرت فوق العاده زیادی برخوردارند و در اقتصاد آمریکا به طور عمده دست دارند.

قدرت آمریکا در دست صهیونیست ها

وی افزود: کنگره آمریکا و ریاست جمهوری آن در ظاهر تصمیم گیران این کشور هستند اما در واقع قدرت بسیار بالا در تصمیم گیری صهیونیست ها هستند.

محمدی با بیان اینکه بحران ها و جنگ هایی که در دنیا درمی گیرد به نفع لابی های آمریکایی است چرا که بدون این درگیری ها تاسیسات نظامی آمریکا عملا متوقف می شود گفت: براساس گزارش اخیر نیویورک تایمز در جنگ آل سعود علیه یمن ۸۰ میلیارد دلار نصیب صاحبان صنایع نظامی آمریکا شده است.

طرح اسلام هراسی رونق اقتصادی آمریکا

وی تصریح کرد: آمریکا زمانی شوروی و خطر کمونیست ها را بهانه ای برای فروش سلاح هایش در دنیا می دانست اما بعد از فروپاشی این نظام باید جنگ دیگری را در دنیا خلق می کرد تا از این طریق هزینه های هنگفتی را بدست آورد و طرح اسلام هراسی و ایران هراسی را به وجود آورد.

محمدی با تاکید بر اینکه آمریکا اسلام هراسی و ایران هراسی را بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در دنیا گسترش داد و در این خصوص ۵ تاکتیک اصلی را دنبال کرد، افزود: اولین تاکتیک آمریکا در خصوص ایران هراسی مجهز نبودن ایران به سلاح های کشتار جمعی به خصوص سلاح هسته ای است.

وی با اشاره به اینکه دومین تاکتیک آمریکا علیه ایران عدم حمایت ایران از تروریسم است و از نگاه آمریکا تروریسم یعنی حماس و حزب الله، گفت: در سال های اولیه انقلاب اسلامی تحلیلگران سیاسی آمریکا معتقد بودند برای برخورد با انقلاب شیعی باید انقلاب سنی و افراطی را خلق کرد و از همان دوران تاکنون شروع به شکل دادن گروه های طالبان، القاعده، النصره و داعش را کردند.

این تحلیلگر سیاسی گفت: عدم رعایت حقوق بشر از سوی ایران چهارمین تاکتیک آمریکا در بحث اسلام هراسی و ایران هراسی است و از نظر آن ها آزاد نبودن همجنس بازی در ایران، دستگیری قاچاقچیان وتعطیل کردن مشروب خوری ها از جمله موارد عدم رعایت حقوق بشر در ایران است.

وی تقابل ایران با نظام جهانی را پنجمین تاکتیک آمریکا علیه ایران در پروژه ایران هراسی دانست و افزود: آمریکا معتقد است که همه کشورها کدخدا بودنش را قبول کرده اند و تنها ایران است که این مسئله را قبول ندارد و با سیاست های کلان نظام سلطه مقابله می کند.

۱۸ توطئه آمریکا علیه ایران

محمدی با اشاره به اینکه در طول ۳۶ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی آمریکا ۱۸ توطئه علیه ایران راه شکل داده است گفت: راه اندازی ۲ جنگ، ۳ کودتا، ۵ منازعه قومی، ۳ فتنه و تشکیل ۵ گروه تروریستی اقدامات آمریکا علیه ایران در طول سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی کشورمان بوده است و با این همه ایران توانسته تمام این توطئه ها را پشت سر بگذارد و آمریکا را به زانو درآورد.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا از هر موقعیتی برای تقویت و حمایت نیروهای متمایل به خودش در کشور ما استفاده می کند و در این راستا از اختلاف و تضعیف ولایت گرفته تا خلق بهره برداری از بحران های داخلی به عنوان شیوه های توطئه ای آمریکا علیه ایران است.

این تحلیلگر سیاسی با بیان اینکه آمریکا به دلیل آنکه خود را در موضع قدرت می بیند به چیزی جز تسلیم قطعی و یک طرفه رضایت نمی دهد افزود: با وجود آنکه در سال های اخیر قدرت آمریکا در دنیا تضعیف شده است اما با این وجود همچنان چنین روحیه ای را در برخورد با کشور ما دارد.

آیا سیاست های دولت با رهبری همسو است؟

محمدی با بیان اینکه بازیگران داخل کشور را نیز در این میان باید شناخت افزود: در یک سو رهبری و ولایت قرار دارند چرا که بر طبق قانون اساسی کشور در نظام ما ولایت مطلقه فقیه باید وجود داشته باشد و ضدیت با استکبار، مقاومت و پایداری در مقابل دشمنان و حمایت از ملت ها و حقوق ملت ها از جمله اهداف و ارزش هایی است که ولایت فقیه به عنوان سیاست های کلان نظام پیگیر آن ها هستند.

محمدی در ادامه با اشاره به اینکه در کشور ما در سوی دیگر دولت ها قرار دارند که ۴ یا ۸ سال به عنوان مجریان نظام از سوی مردم انتخاب می شوند افزود: دولت ها برای حفظ موقعیت و موفقیت خود در دوره های بعدی انتخابات ریاست جمهوری هر کدام سیاست های خارجی خاصی را پیگیری می کنند.

وی با طرح این سوال که آیا سیاست های دولت روحانی با مقام معظم رهبری در بحث سیاست خارجی کشور هماهنگ و همسو است یا خیر بیان کرد: دکتر روحانی در زمان انتخابات ریاست جمهوری صریح اعلام کرد «دم کدخدا را ببینیم و با مذاکره با آمریکا هر کاری می کنیم تا هم تحریم ها برداشته شود، هم چرخ اقتصاد بچرخد و هم سانتریفیوژها به فعالیت خود ادامه دهند» و اخیرا هم در سفر به استان فارس و در جمع مردم شیراز نیز گفت «با دوستان مروت با دشمنان مدارا» و لذا  وقتی بپذیریم که آمریکا کدخدای ده است و مدارا با آمریکا با گرفتن عکس تمام قد و قدم زدن با دشمن باشد نمی توان آمریکا را وادار به باز پس دادن حقوق ملت ایران کرد و بازی برد- برد داشت.

محمدی با اشاره به اینکه با وجود مذاکرات اخیر نیز آمریکا گزینه نظامی روی میز خود را کنار نگذاشته است تصریح کرد: آمریکا معتقد است که تحریم های گسترده علیه ایران، ایران را پای میز مذاکره کشانده است در حالی که ایران از ۱۲ سال گذشته قصد مذاکره با طرف های غربی را داشته است.

وی با بیان اینکه متاسفانه در مذاکرات اخیر کدهای خطرناکی را به دشمن داده ایم و همین کدها باعث شده است آمریکا تصور کند ایران را وادار به مذاکره کرده است، گفت: از یک طرف خزانه خالی کشور را نشان دشمن می دهیم، از طرفی وزیرامور خارجه می گوید «آمریکا با یک بمب می تواند سیستم دفاعی کشور ما را نابود کند» و پس از آن نیز کمپینی راه می اندازیم که هر توافقی بدی بهتر از عدم توافق است.

وی بیان کرد: همه این مسائل ما را در برابر دشمن در موضع ضعف قرار می دهد و این مسایل هیچگاه با مواضع رهبری هم سو نیست.

نیاز به اهرم های فشار

وی ادامه داد: زمانی می توان بازی برد -برد داشت که ما هم اهرم هایی در اختیار داشته باشیم که آمریکا به آن ها نیاز داشته باشد، در غیر این صورت بازی برد- برد نخواهد بود.

وی افزود: برای مثال در جریان تسخیر لانه جاسوسی در سال ۵۸ و گروگانگیری عده ای از آمریکایی ها در این قضیه، ایران در برابر آزادی ۵۲ گروگانگیر آمریکایی آزادسازی ۵۰ میلیارد دلار از اموال خود را که نزد آمریکا مسدود شده بود را خواستار بود و در این معامله تنها توانست ۱۱ میلیارد دلار از پول خود را دریافت کند.

محمدی همچنین افزود: دومین جریانی که باعث شد ما در برابر آمریکا موضع برد- برد داشته باشیم گروگانگیری تعدادی آمریکایی در لبنان در زمان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بود که در این قضیه نیز توانستیم به ازای آزادی هر یک از گروگانگیران یک کشتی و یا یک هواپیما سلاح و مهمات نظامی از آمریکا بگیریم.

وی با اشاره به اینکه در بحث جریان هسته ای نیز آمریکا در صورتی حاضر است ایران هسته ای را بپذیرد که ما از مواضع و آرمان های انقلابی خود دست کشیده و برای نابودی اسرائیل به حزب الله وحماس کمک نظامی و تسلیحاتی نداشته باشیم.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری با صراحت اعلام کردند که تیم مذاکره کننده هسته ای نباید مسائل غیرهسته ای را که قابل مذاکره نیست در این مذاکرات وارد کند.

کد خبر 2571659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha