پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۵۵

سپهری اعلام کرد:

بیسوادان برای سواد آموزی هدیه دریافت می کنند

بیسوادان برای سواد آموزی هدیه دریافت می کنند

اردبیل – مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در قالب طرحی جدید و با هدف ترویج سواد آموزی بیسوادان برای سواد آموزی هدیه دریافت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، صابر سپهری صبح پنج شنبه در حاشیه برنامه ریزی دیدار از خانواده شهدا و ایثارگران در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در حال حاضر درصد باسوادی در استان ۹۱.۷ درصد است.

وی افزود: جامعه هدف سواد آموزی ۱۰ تا ۴۹ ساله ها است و با توجه به اینکه بیسوادی در این جامعه هدف ریشه کن نشده است برای سواد آموزان تشویقی هایی را در نظر گرفته ایم.

به گفته مدیر کل آموزش و پرورش استان در صورتی که فردی سواد دار به یک فرد بیسواد، خواندن و نوشتن بیاموزد و فرد در امتحان آموزش و پرورش پذیرفته شود شش میلیون ریال جایزه دریافت می کند.

سپهری افزود: از این رقم ۲۵ درصد به فرد بیسواد که حالا سواددار شده است پرداخت می شود.

وی طرح دیگر را سواد‌آموزی توسط خود فرد بی سواد و بدون کمک گرفتن از دیگران عنوان و اضافه کرد: اگر فرد بیسوادی خود را آموزش داده و در امتحان ورودی پذیرفته شود کل مبلغ شش میلیون ریال به وی اهدا خواهد شد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان رشد جوامع را در گرو سواد آموزی دانست و تاکید دارد: تمامی این تشویق ها با هدف فرهنگ سازی انجام می شود.

سپهری از جمله برنامه های روزهای پایانی هفته معلم را غبار روبی مزار شهدا عنوان کرد و افزود: در عین حال برگزاری یادواره شهدا و دیدار از خانواده شهدا و ایثارگران و جانبازان برای امروز پیش بینی شده است.

کد خبر 2571689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha