پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۳:۱۰

کرمانشاهی خبر داد:

انتقاد از برخورد ابزاری غربی ها با مقوله حقوق بشر و هلال احمر

انتقاد از برخورد ابزاری غربی ها با مقوله حقوق بشر و هلال احمر

ورامین-رییس جمعیت هلال احمر ورامین با انتقاد از برخورد ابزاری غربی ها با مقوله حقوق بشر و هلال احمر، گفت: غربی ها به بهانه حقوق بشر جلوی پیشرفت کشورها را می گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کرمانشاهی که به مناسبت روز هلال احمر به عنوان سخنران قبل از خطبه های نماز جمعه ورامین سخن می گفت با اشاره به تلاش جمعیت هلال احمر برای خدمت رسانی به آحاد جامعه اظهار داشت: جمعیت هلال احمر کارنامه موفقی را در بخش های خدمت رسانی به ثبت رسانده است.

رییس جمعیت هلال احمر ورامین با انتقاد از برخورد ابزاری غربی ها با مقوله حقوق بشر و هلال احمر افزود: غربی ها به بهانه حقوق بشر جلوی پیشرفت کشورها را می گیرند.

این مسئول ادامه داد: آیات و احادیث فراوانی در دین مبین اسلام در مورد حقوق بشر وجود دارد، پس به حقوق بشر غربی نیاز نداریم و حقوق بشر غربی به دلیل رفتار دوگانه دول  آنان زیر سوال است.

کرمانشاهی گفت: بعد از واقعه یازدهم سپتامبر، اسلام هراسی تبدیل به اسلام ستیزی شده است و دنیای غرب در تلاش است که با سرکوب مسلمانان جهان و ایجاد و اشاعه جنگ های فرقه ای، دین اسلام را افراطی جلوه دهد،البته همواره کینه جویی دشمنان اسلام با تیزبینی مقامات نظام جمهوری اسلامی و در راس آن ها مقام معظم رهبری در نطفه خفه می شود. 

وی ادامه داد: امروز در یمن، آل سعود با حمایت غربی ها حدود ۶۲۸۱ نفر مجروح و ۳۵۵۳ نفر شهید  کرده که بالغ بر ۵۰۳ نفر از آنها کودک زیر ۱۵ سال هستند اما عکس العملی از صلیب سرخ جهانی، سازمان ملل و دول غربی دیده نمی شود.

کرمانشاهی با اشاره به محموله های کمک رسانی ارسالی هلال احمر به یمن  گفت: آل سعود از رسیدن این کمک ها ممانعت کردند، اما محموله بزرگ کمک های هلال احمر فردا از بندرعباس به سوی یکی از بنادر یمن ارسال می شود.

کد خبر 2572379

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha