پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۱۲

العبیدی:

ما پیروزمندانه وارد موصل خواهیم شد

ما پیروزمندانه وارد موصل خواهیم شد

وزیر دفاع عراق با اشاره به آماده شدن نیروهای امنیتی این کشور برای ورود به جنگ موصل به موصلی ها قوت قلب داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الحره، خالد العبیدی وزیر دفاع عراق اعلام کرد: وزارت دفاع عراق شب و روز در راستای آمادگی برای ورود به جنگ موصل با داعش و آزادی این شهر تلاش می کند.

وی افزود: این نبرد خاص است و اخبار مربوط به عدم جدیت دولت عراق برای آزاد سازی این شهر مردود است زیرا دولت به دنبال آسیب نرسیدن به غیرنظامیان است.

العبیدی تاکید کرد: ما پیروزمندانه وارد موصل خواهیم شد.من خطاب به موصلی ها می گویم که دولت و وزارت دفاع به فکر رهایی شما از ظلم است.آمادگی مستمر برای ورود به جنگ نینوا وجود دارد.نیروهای آزادی بخش به ساکنان برای بازسازی آن کمک خواهند کرد.

کد خبر 2572491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha