پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۲۷

دفتر یک شرکت نفتی ایتالیا در تهران بازگشایی می‌شود

دفتر یک شرکت نفتی ایتالیا در تهران بازگشایی می‌شود

یک شرکت مهندسی ایتالیایی فعال در صنایع نفت و گاز قصد دارد حتی در صورت پا برجا ماندن تحریم‌ها دفتر نمایندگی خود را در تهران به منظور همکاری‌های مشترک با ایران بازگشایی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فدریکو آلبانو مدیر بخش توسعه تجارت مهندسان شرکت ایتالیایی رامازل با اشاره به برنامه ریزی به منظور بازگشایی دفتر نمایندگی این شرکت در تهران، گفت: هم اکنون پروژه مشترک نفتی با ایران نداریم اما به دنبال توسعه همکاری های مشترک مهندسی در صنایع نفت و گاز با ایران هستیم.

این مقام ایتالیایی با اعلام اینکه در صورت برداشته شدن تحریم ها هجمه ای برای سرمایه گذاری و ورود به بازار ایران راه خواهد افتاد، تصریح کرد: در تهران حضور یافته ایم، چون می دانیم ایران کشور بزرگی است و بازار خوبی دارد. تصمیم داریم روابط خود را گسترش بخشیم و مشتریان تازه ای در ایران برای محصولات خود پیدا کنیم.

مدیر بخش توسعه تجارت مهندسان رامازل ادامه داد ما هیچ برنامه دقیقی برای دوره پس از تحریم‌ها طراحی نکرده ایم، ضمن اینکه اگر تحریم‌ها برجا بماند مجبور به دنبال یافتن راهکاری برای استفاده از منابع موجود هستیم و برنامه های خود را مورد بازنگری قرار دهیم.

آلبانو افزود: اگر تحریم‌ها لغو شوند، ایران به تکنولوژی تمام جهان و منابع مالی برای تامین سرمایه های مورد نیاز پروژه های خود نیاز دارد.

به گفته این مقام ایتالیایی، بازگشت ایران به جایگاه قبلی خود در جهان صنعت و تجارت، یک فرآیند بلندمدت خواهد بود. ایران در سطح داخلی و تجارت بین الملل نیازمند دستیابی به توسعه پایدار است و هرچند این کشور منابع زیادی دارد اما زمان زیادی برای اصلاح شرایط فعلی نیاز است.

وی در تشریح محصولات شرکت رمازل توضیح: این شرکت ایتالیایی بیش از ٤٥ سال تجربه در زمینه ساخت قطعات طراحی شده توسط مشتریان دارد که این قطعات در بخشهای نیروگاهی، شیمیایی کارخانجات و پالایشگاههای پتروشیمی، صنایع سیمان، نیروگاههای هسته ای کاربرد دارد.

آلبانو خاطرنشان کرد: این شرکت تجهیزات کاربردی در زمینه تاسیسات فراساحلی مانند سیستمهای پهلوگیری تولید می کنیم.

کد خبر 2572779

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha