پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ آذر ۱۳۸۴، ۲۰:۳۲

به بهانه نبود امنيت ؛

ناظران خواستار دخالت ارتش در انتخابات پارلماني مصر شدند

در آستانه مرحله سوم انتخابات پارلماني در مصر قضات اين كشور كه وظيف نظارتي را به عهده دارند خواستار دخالت ارتش براي تامين امنيتشان شدند.

به گزارش خبرگزاري "مهر"  به نقل از خبرگزاري فرانسه ، انجمن قضات مصر از دولت خواست تا با بسيج ارتش در طول دوره انتخابات ، از اعضاي اين انجمن، حمايت كند.

اين درخواست در پي آن صورت مي گيرد كه اخيراً گزارشهائي مبني بر بروز ناآرامي ها در چند منطقه به منتشر شده است.

اعضاي هيئت مديره اين انجمن با صدور بيانيه اي از دولت درخواست كرد تا قضاتي را كه در راستاي تضمين شفافيت انتخابات وظيفه نظارت بر آن را بر عهده دارند تحت حمايت  بگيرد.

گرچه رسانه هاي مصر برآنند تا اين نا آرامي ها را با اعتراض اعضاي جنبش اخوان المسلمين كه در واكنش به تقلب هاي انتخاباتي گسترده صورت گرفت مرتبط سازند ليكن به نظر مي رسد با اوج گيري تب انتخاباتي دولت مصر خط مشيي را بويژه با استفاده از نيروي پليس دنبال مي كند تا بدينوسيله با گسترش تبليغات بتواند از اين مساله بهره برداري نمايد.

در همين راستا اين انجمن با اشاره به رخدادهاي مرحله دوم انتخابات گفت: حملاتي كه در مرحله دوم راي گيري عليه چند قاضي صورت گرفت بي ثمر بودن تلاشهاي پليس را نشان داد و حتي اغماض كاريهائي در اين زمينه صورت گرفته است.

اين قضات در بيانيه خود اعلام كردند:"تمام اين رويدادها دلايل قاطعي هستند كه نشان مي دهد پليس ماموريت خود را بطور كامل انجام نمي دهد و اين مساله ما را به اين سمت سوق مي دهد كه درخواست كنيم تا ارتش در اين راستا تجهيز شود".

 

کد خبر 257502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha