پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۱۵

وزیر کار به عراق می رود

وزیر کار به عراق می رود

در ادامه سفرهای دیپلماتیک تهران و بغداد، وزیر تعاون، کار و رفاه کشورمان روز دوشنبه (فردا) در راس هیاتی به عراق سفر می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی در این سفر که از ۲۱ تا ۲۴ اردیبهشت ماه طول خواهد کشید، با نخست وزیر، رئیس مجلس، وزیر کار و امور اجتماعی، وزیر تجارت و همچنین وزیر بازرگانی عراق دیدار و گفتگو خواهد کرد.

وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران و عراق در خردادماه سال گذشته در حاشیه نشست اجلاس سازمان بین المللی کار، امضای تفاهم نامه میان دو کشور و آموزش مربیان فنی و حرفه ای عراق در ایران را مورد تاکید قرار دادند.

ربیعی در این دیدار با اشاره به اینکه تامین اجتماعی ۱۰ هزار تخت بیمارستانی برای بیمه شدگان در اختیار دارد، گفته بود: ایران تجارب ارزنده ای در حوزه بیمه، درمان و مسائل بازنشستگی دارد و می تواند در این زمینه همکاری های گسترده ای با عراق داشته باشد.

وی افزوده بود: ایران می تواند تجارب ارزشمند خود را در حوزه های حمایتی، مسائل معلولان و تامین اجتماعی در اختیار عراق قرار دهد. نصار الربیعی وزیر کار عراق نیز با بیان اینکه عراق در بخش های مختلفی همچون تامین اجتماعی و درمان نیازهای متعددی دارد و در این زمینه مساعدت ایران بسیار راهگشا خواهد بود گفت: جمهوری اسلامی دستاوردهای قابل ملاحظه ای را در فرآیند توسعه داشته و ما خواهان بهره مندی از این تجارب هستیم.

براساس این گزارش، در ادامه سفرهای دیپلماتیک مسیر تهران به بغداد و برعکس، ۲۲ اردیبهشت ماه فواد معصوم رئیس جمهور کشور عراق در راستای انجام سفری دو جانبه به مدت دو روز میهمان رئیس جمهور کشورمان خواهد بود و ۲۹ اردیبهشت ماه وزیر گردشگری عراق به تهران و وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران نیز به دعوت همتای عراقی خود به بغداد سفر خواهد کرد.

کد خبر 2577342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha