پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۸:۵۹

توسط محققان کشور ؛

ایمپلنت ارتوپدی متناسب با آناتومیک بدن ساخته شد

ایمپلنت ارتوپدی متناسب با آناتومیک بدن ساخته شد

محققان ایرانی در یک شرکت دانش بنیان موفق شدند تا ایمپلنت های ارتوپدی متناسب با آناتومیک بدن بسازند.

علی عمادی الله یاری - رئیس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اکنون محققان این شرکت موفق شدند تا نمونه های جدید و ابداعی از ایمپلنت های ارتوپدی بسازند.

وی اظهار داشت: نمونه ساده ایمپلنت های ارتوپدی که در بدن افراد کار گذاشته می شود، در دراز مدت بر اثر کشش های بدن، می شکند اما ایمپلنت های ساخته شده در این شرکت چنین مشکلی ندارند.

عمادی الله یاری با بیان اینکه در ایمپلنت های قدیمی به هنگام جراحی، از دستگاهی به نام بِندِر، برای حالت دادن ایمپلنت متناسب با بدن بیمار، استفاده می شود، گفت: ایمپلنت های ابداعی در این شرکت، طوری طراحی شده که نیازی به زاویه دادن به هنگام جراحی ندارد و به راحتی در بدن بیمار جاگذاری می شود. همچنین به دلیل استاندارد بودن این ایمپلنت ها و برخورداری از انحنای بالای آناتومیک، سرعت جاگذاری در بدن بیمار را برای جراحان افزایش می دهد.

 وی با اشاره به اینکه مردم به اشتباه به ایمپلنت ها پلاتین می گویند، افزود: در واقع پلاتین، همین ایمپلنت ها هستند و برای فرادی که بر اثر تصادفات، تروما و مواردی از این دست نیاز به جراحی پیدا می کنند، به کار برده می شود. همچنین ایمپلنت ها برای نواحی بالاتنه و پایین تنه و ستون فقرات طراحی و ساخته می شوند.

عمادی الله یاری افزود: ایمپلنت های ارتوپدی تولیدی در این شرکت دارای نشان اهتمام از سازمان غذا و دارو است.

وی با بیان اینکه این شرکت عضو کنسرسیوم تولید کنندگان ایمپلنت های ارتوپدی است، خاطرنشان کرد: این نوع ایمپلنت ها، مورد تایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور بوده و پروانه های ساخت آن شامل ایزو ۹۰۰۱ از اداره کل تجهیزات پزشکی کشور و  یک استاندار دیگر ازQS  سوئیس می شود.

وی افزود: هم اینک ایمپلنت های ارتوپدی در یازدهمین جشنواره ملی کارآفرینی شیخ بهایی جز کاندیداها برای داوری است.

کد خبر 2577356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha