پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ آذر ۱۳۸۴، ۱۳:۵۴

ذوالفنون براي اجراي كنسرت رايگان تلاش مي‌كند

جلال ذوالفنون اين روزها سخت در تلاش براي اجراي طرح كنسرت رايگان در شهرها و مناطق محروم است.

جلال ذوالفنون در گفتگو با خبرنگار موسيقي "مهر" با اعلام اين مطلب گفت: "بعد از سفرهاي مختلفي كه به بيشتر مناطق ايران داشتم به اين نتيجه رسيدم كه طرح اجراي كنسرت‌هاي رايگان را در مناطق محروم و براي ارتباط مخاطبان اين مناطق با موسيقي ملي به اجرا درآورم."

اين بداهه‌نواز سه تار در ادامه افزود: "بسياري از مناطق حتي توان برآوردن حداقل نيازهاي خود را ندارند، اما در همين شهرها و روستاها چهره‌ها و استعدادهاي خلاقي كشف مي‌شود كه از آن ميان مي‌توان به استان كهگيلويه و بويراحمد و شهرهاي شمالي كشور اشاره كرد.

ذوالفنون درباره اينكه آيا سازماني و مركزي از اين طرح حمايت مي‌كند، تصريح كرد: "به طور معمول اگر بخواهيم منتظر حمايت و همكاري سازمان باشيم بايد همين اندك فعاليت موجود را كنار بگذاريم. بنابراين خودمان از خودمان حمايت مي‌كنيم!"

کد خبر 257740

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha