به گزارش خبرنگار مهر، سردار کاظم یزدانی ظهر یکشنبه در جمع مربیان ورزشی استان زنجان در اردوگاه شهید باکری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری افزود: مقام معظم رهبری جوانان را به تحصیل، تهذیب و ورزش دعوت کرده و این تکلیفی است که باید به آن عمل شود.
وی ۳ مسیر تحصیل، تهذیب و ورزش را برای جوانان مسیر تعالی عنوان کرد و گفت: همه مسئولان و فعالان ورزشی باید با همدلی و انسجام و تلاش مضاعف به تربیت جوانان ورزشکار و تحصیل کرده اهتمام ورزیم.
یزدانی با بیان اینکه وظیفه مربی آموزش اخلاق به شاگردش است اظهار داشت: وظیفه یک مربی است که خواندن نماز و درس را به ورزشکار خود یاد آوری کند و اگر این کار را نکند باید در محضر الهی پاسخگو باشد.
در این مراسم مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان نیز افزود: ایران استعدادهای بزرگی دارد و در کشور با کمترین امکانات بزرگ ترین قهرمانان به دنیا معرفی می شود.
وی خاطر نشان کرد: ورزش ما باید به سمتی برود که نگران قرعه ها در میادین بزرگ نباشیم و قهرمانان و مربیان ما باید الگوی جوانان باشند.
حسینی تصریح کرد: امید است مربیان در زمینه های فرهنگی نیز بر روی ورزشکاران تاثیر مثبت داشته باشند و در کلاس های آموزشی که در این زمینه برگزار می شود شرکت کنند و تلاش ها در جهت بهبود کیفیت این کلاس ها خواهد بود.
وی تاکید کرد: همه ما باید بر روی شاگردان خود تاثیرات مثبت داشته باشیم چرا که این تاثیرات برای همیشه با ورزشکاران می ماند.
در ادامه این مراسم نماز جماعت با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان برگزار شد و پس از آن کارگاه تخصصی با حضور مصطفی جعفری برای مربیان شهرستان زنجان برگزار شد.
نظر شما