به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آموزش و پرورش استان زنجان، علیاکبر ترابی در مراسم اختتامیه المپیاد ورزشی درون مدرسهای روستای جرلانقوش افزود: دانشآموزان قهرمانان واقعی و پرچمداران ایران اسلامی هستند و با اجرای المپیاد درون مدرسهای فرصتی فراهم شده است تا علاوه بر شکوفایی استعداد دانشآموزان مشخص شود که فقط امکانات سبب پیشرفت نیست.
وی افزود: دانشآموزان در این رقابتها متوجه میشوند که انگیزه، پشتکار، توکل و توجه به منویات رهبری راهحل موفقیت است.
ترابی افزود: فعالیت دانشآموزان مدرسه رسالت روستای جرلانقوش بسیار ستودنی است و به طور قطع آینده درخشانی خواهند داشت از این دانشآموزان دعوت میشود در سفری با معاون تربیتبدنی وزیر آموزشوپرورش دیدار داشته باشند.
مشاور معاون تربیتبدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: با اجرای المپیاد ورزشی درون مدرسهای افتخارات بینالمللی دانشآموزان افزایش خواهد یافت.
ترابی افزود: طرح المپیاد ورزشی درون مدرسهای جزو برنامههایی است که شکل مدون به خود میگیرد که رویکرد این برنامه مشارکتجویی، وحدت، صمیمیت و نشاط بین دانشآموزان است. این طرح مبنی بر منویات رهبری و سیاستهای کلان وزارت آموزشوپرورش مبنی بر فراگیری خدمات به همه دانشآموزان بوده است.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح دانشآموزان در دورافتادهترین نقاط کشور نیز باور پیدا میکنند که شکوفایی استعدادها درگرو فعالیتهای مستمر است نه در گرو امکانات.
ترابی افزود: در استان زنجان با برنامههای اجرا شده و نتایج حاصل مشخص است که در اجرای این المپیاد درون مدرسهای مشارکتها همهجانبه بوده است و در صورت گسترش این مشارکت در کل کشور به اهداف خود خواهیم رسید. امسال طرح المپیاد ورزشی درون مدرسهای برای اولینبار به صورت سراسری اجرا شد و قطعاً بازخوردها در برنامهریزیهای سال آتی مؤثر خواهد بود.
مشاور معاون تربیتبدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش افزود: پیشبینی شده بود امسال سه میلیون نفر دانشآموز تحت پوشش این طرح قرار گیرند که با آمار به دست آمده مشخص شد که پنج میلیون نفر دانشآموز درگیر این طرح شدهاند و امیدواریم در سالهای آتی ۱۲.۵ میلیون نفر دانشآموز در المپیاد ورزشی درون مدرسهای حضور فعالانه داشته باشند.
ترابی تأکید کرد: المپیاد ورزشی درون مدرسهای پلی برای ایجاد صمیمیت بین معلمان، دانشآموزان و خانوادهها است و در این طرح مدرسه قهرمان وجود دارد که استعدادهای برتر به کانونهای درون مدرسهای، برونمدرسهای و کانونهای ویژه هدایت میشوند.
وی یادآور شد: با اجرای برنامه شاهد چشمانداز خوبی در عرصه رقابتهای بینالمللی دانشآموزان خواهیم بود. تاکنون دانشآموزان در رشتههای والیبال، بسکتبال، دو و میدانی، شنا به مسابقات بینالمللی اعزام شدهاند.
بخشدار زنجانرود گفت: منطقه زنجان رود دارای منابعطبیعی بسیار بکر است و همچنین با توجه به اینکه منابعانسانی یکی از شاخصههای کشورهای توسعهیافته است میتوان این منطقه را از این حیث جزو مناطقی دانست که در آینده میتواند به کمک منابع انسانی قلههای رفیع سازندگی را طی کند.
مجتبی نوری افزود: بخش زنجان رود ۳۰ هزار نفر جمعیت دارد که میتوان آن را دروازه ورود تمدن به منطقه شمالغرب دانست. بیش از ۱۰۰ نفر از فرهنگیان این بخش دارای تحصیلات کارشناسی ارشد و دکترا هستند.
وی ادامه داد: این منطقه در سایه تدبیر و امید به سمت صنعتی شدن پیش میرود، بهگونهای که یکی از بزرگترین شهرکهای صنعتی در دههفجر سال گذشته کلنگزنی شد که با راهاندازی کارخانههای مختلف وضعیت منطقه دگرگون خواهد شد.
نظر شما