به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شهرداری شهرکرد، نورالله غلامیان دهکردی در حاشیه بازدید از ناحیه مهدیه، اشکفتک و چالشتر شهرکرد خدمات رسانی مطلوب را حق شهروندان ناحیه چهار مرکز استان دانست و افزود: توسعه، آبادانی و عمران بیشتر در ناحیه مهدیه، اشکفتک و چالشتر در گرو همکاری و تعامل بیشتر شهروندان با شهرداری است.
وی گفت: تاکنون اقدامات چشمگیری در بخش عقب نشینی بلوار رهبر، جدول کشی معابر، آسفالت و لکه گیری، توسعه فضای سبز، احداث مسیل ها و مبلمان شهری در این ناحیه انجام شده است.
شهردار شهرکرد افزود: توجه به مشکلات و مسائل شهری ناحیه غرب شهرکرد از اولویتهای مهم مدیریت شهری شهرکرد است و ارائه خدمات شهری و عمرانی در این ناحیه با جدیت در حال انجام است.
غلامیان دهکردی تصریح کرد: در بودجه سال جاری شهرداری شهرکرد، اعتبارات بیشتری به توسعه زیرساختها و پروژههای عمرانی ناحیه چهار شهرکرد اختصاص یافته است.
در این بازدید که شهردار شهرکرد، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری حضور داشتند مسائل و مشکلات شهری ناحیه مهدیه بررسی و مورد رسیدگی قرار گرفت.
نظر شما