پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۱:۰۲

حیاتی:

۱۲۰ برنامه در سالروز آزادسازی خرمشهر در این شهر برگزار می شود

۱۲۰ برنامه در سالروز آزادسازی خرمشهر در این شهر برگزار می شود

خرمشهر - فرماندار خرمشهر از برگزاری بیش از ۱۲۰ برنامه در ایام سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر در این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله حیاتی عصر امروز در نشست هماهنگی برنامه های سوم خرداد خرمشهر اظهار کرد: بخش مهمی از این برنامه ها از صدا و سیما به صورت ویژه و زنده پخش خواهد شد.

وی به بخشی از برنامه های امسال در این مناسبت اشاره کرد و گفت: تجمع بزرگ مردم و بسیجیان و نیروهای مسلح، کارکنان دولت، خانواده های شهدا و ایثارگران در روز سوم خرداد در ساعت هشت صبح با حضور مهمانان ویژه و سخنرانان کشوری انجام خواهد شد.

حیاتی افزود: در همان روز نیز مراسم تجلیل از فرماندهان مدافع از خرمشهر را در تالار خلیج فارس خواهیم داشت که این مراسم نیز با حضور مقامات کشوری برگزار خواهد شد.

فرماندار خرمشهر از تجلیل و قدردانی از امام جمعه سابق خرمشهر حجت الاسلام نوری نیز در روز دوم خرداد خبر داد.

برپایی تور عکاسی، غبارروبی مزار شهدا، برگزاری جنگ شادی، مسابقات دوچرخه سواری، همایش پایداری و مقاومت و برگزاری جشنواره فیلم در خرمشهر از دیگر برنامه هایی بود که فرماندار خرمشهر به آنها اشاره کرد.

حیاتی همچنین در این جلسه از مسئولان مربوطه خواست برنامه های خود را با عبدالمجید عقیلی که به عنوان دبیر ستاد سوم خرداد تعیین شده است هماهنگ کنند تا برنامه ها به صورت منظم و یکپارچه در این ایام برگزار شود.

 

کد خبر 2578498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha