به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از ستاد خبري نخستين همايش سراسري هنر ، دكتر فريبا گل محمدي ، كارشناس ارشد پژوهشگاه فرهنگ و هنر ، در اين مورد گفت : تلاش در جهت ارائه راهكارهاي مناسب و پرهيز از ارائه مطالب غير كاربردي در زمينه آموزش هنر و حركت به سوي ارتقاء سطح علمي و آموزش هنر در كشور، از جمله اهداف همايش سراسري هنر است .
وي يادآورشد : آموزش هنر در كشور، در سطوح مختلف ، از ابتدايي تا سطوح عالي داراي مشكلات فراواني است كه از پيش از انقلاب ، نزد بسياري از صاحب نظران و كارشناسان اين رشته ، با رويكرد ايراني و اسلامي قابل در ك بوده است . ولي متأسفانه به دلايل مختلف ، علي رغم برگزاري همايش ها ، سمينارها و نشست هاي متعدد ، نتيجه مثبتي از اين موارد حاصل نشده است . دليل اين مسئله نيز، پرداختن به مسائل حاشيه اي و عدم ارائه پيشنهادهاي كاربردي در اين مقوله بوده است كه همين امر انگيزه اصلي پژوهشگاه فرهنگ و هنر، در برگزاري همايش سراسري هنر در زمينه آموزش و بررسي سيستم هاي نوين در اين رشته بوده است .
وي ، پرداختن به مسائل انتقادي بدون ارائه راهكار و پيشنهاد سازنده و حاشيه پردازي در مقوله هنر را از دلائل عدم موفقيت همايش هاي قبلي عنوان كرد و ياد آور شد : سيستم آموزش عالي هنر در گذشته همواره مورد حمله منتقدان قرار گرفته و هيچگونه حركتي به سوي سازندگي و پيشرفت در اين زمينه صورت نگرفته و دستور العمل اجرايي مناسبي نيزبه سيستم اجرايي كشور ابلاغ نشده است .
گل محمدي ، با اشاره به برخي از مشكلات سيستم آموزش عالي هنر در كشور مانند نقايص سيستم ترمي واحدي ، نوع تركيب دروس آموزشي و دسته بندي مطالب و سرفصل دروس ارائه شده ، عدم انطباق شيوه و نوع دروس ارائه شده در مراكز دانشگاهي با ويژگي هاي جامعه ما و در نهايت عدم موفقيت كاري فارغ التحصيلان رشته هنر در جامعه ، اظهار اميدواري كرد در اين همايش بتوان با ديدي جديد و راهگشا ، به حل اين مسائل پرداخت .
وي افزود : به منظور ايجاد وفاق و همدلي ملي و كسب نتايج مثبت و تأثير گذار در اين همايش از جمعي از متخصصان ، صاحب نظران و محققان در عرصه هنر دعوت به عمل آمده تا با ارائه آخرين دستاوردهاي خود در باب هنر و سيستم هاي آموزش گامي در جهت اعتلاي هنر در كشورمان بردارند .
وي همچنين اظهار داشت : براي اولين بار در كشور كميته ويژه اي تشكيل شده كه به كار بررسي و مطالعه در مورد سيستم هاي آموزش هنر در ساير كشورها پرداخته است.
گل محمدي افزود: نتيجه تحقيقات و مطالعات اين مجموعه در حال ترجمه و ارائه به انديشمندان و متخصصان است و سعي مي شود در جريان برگزاري همايش سراسري هنر ، بخشي از نتايج بررسي و تحقيقات به عمل آمده ، در اختيار شركت گنندگان و علاقمندان قرار گرفته و حركتي در جهت آشنايي با مسائل روز آموزش هنر، در جمع هنر دوستان و هنر جويان انجام شود .
گفتني است ، نخستين همايش سراسري آموزش هنر در كشور ، 3 و 4 آذر ماه ، در پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامي ، برگزار مي شود .

كارشناس ارشد پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامي گفت : نخستين همايش سراسري آموزش هنر در كشور ، به منظور ارائه راهكار هاي مناسب براي آموزش هنر و ارتقاء اين رشته ، آذر ماه امسال ، برگزار مي شود .
کد خبر 25798
نظر شما