به گزارش خبرنگار مهر، درحالی که پیش از این شهرام دبیری مدیرعامل باشگاه دبیری با ادامه همکاری جواد اصغری مقدم سرمربی - بازیکن فصل گذشته دبیری برای سال بعد مخالفت کرده بود، در نهایت مقرر شد اصغری مقدم به کارش در این باشگاه ادامه بدهد.
دبیری و اصغری مقدم روز گذشته جلسهای را با هم برگزار کرده و برای ادامه همکاری به توافق رسیدند. سرمربی دبیری حتی فهرست بازیکنان مورد نظرش را به باشگاه داده است.
شهرام دبیری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تایید مطلب فوق، اظهار کرد: هدف ما با اصغری مقدم این است که جزو سه تیم اول قرار بگیریم. اگر تیم تقویت شود، به قهرمانی هم فکر خواهیم کرد.
وی درباره اینکه ابتدا با ادامه همکاری اصغری مقدم مخالف بوده است، گفت: به هر حال اصغری مقدم برای ناکامی فصل گذشته دلایلی آورد و مسائلی مطرح کرد که در نهایت قانع شدم با او ادامه همکاری بدهیم. او انگیزه زیادی دارد که امسال با دبیری نتایج خوبی بگیرد.
مدیرعامل باشگاه دبیری در پایان تاکید کرد: اصغری مقدم حتی فهرست بازیکنان موردنظرش را به باشگاه داد که در این فهرست یک دروازهبان ملی پوش و یک بازیکن خوب غیر بومی هم وجود دارد.
نظر شما