پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۱۴

با حضور در گلزار شهدای زاهدان؛

ادای احترام وزیر آموزش و پرورش به شهدای معلم سیستان و بلوچستان

ادای احترام وزیر آموزش و پرورش به شهدای معلم سیستان و بلوچستان

زاهدان-علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش که شامگاه دیروز وارد سیستان و بلوچستان شد، صبح امروز با حضور در گلزار شهدای زاهدان به مقام شهدای معلم حوادث تروریستی سیستان و بلوچستان ادای احترام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، وزیر آموزش و پرورش به همراه هیات همراه و استاندار سیستان و بلوچستان صبح امروز در بدو شروع رسمی سفرش به استان، در گلزار شهدای بهشت مصطفی (ص) حضور یافت.

علی اصغر فانی در بدو ورود، بر سر مزار تیمور مرادقلی نخستین شهید معلم سیستان و بلوچستان حضور یافت و به مقام این شهید برگوار اداری احترام کرد.

وی سپس بر سر مزار شهدای معلم حوادث تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان حضور یافت و ضمن قرائت فاتحه بر ایجاد امینت برای جامعه فرهنگیان تاکید کرد.

حضور بر سر مزار شهدای دانش آموز حوادث تروریستی مسجد جامع زاهدان، مسجد علی ابن ابیطالب(ع) و تاسوکی از دیگر برنامه های وزیر آموزش و پرورش در پی حضور در گلزار شهدای زاهدان بود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش دیشب با هدف بهبود وضعیت عدالت آموزشی در سیستان و بلوچستان در راس هیاتی متشکل از معاونان و مسئولان این وزارتخانه وارد زاهدان شد.

حضور در نشست شورای آموزش و پرورش استان، همایش استانی عاری از بی سوادی، بازدید از نمایشگاه آثار علمی منتخب دانش آموزان و خلاقیت های آموزشی معلمان، افتتاح بزرگترین مجتمع تجاری رفاهی فرهنگیان جنوب شرق کشور و شرکت در نشست خبری از مهم ترین برنامه های کاری وزیر آموزش و پرورش در سفر به سیستان و بلوچستان است.

کد خبر 2580559

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha