به گزارش خبرنگار مهر، رضا شیرین زاده پیش از ظهر جمعه در حاشیه بررسی دستاوردهای طرح آمار برداری مقصد و مبدا به خبرنگار مهر گفت: ۱۰ کالای عمده جابه جا شده در استان شناسایی شده و وضعیت آن استخراج شده است.
وی افزود: بر اساس رتبه جابجایی به ترتیب سیمان کیسه ای، سیمان فله ای، سیب زمینی، علوفه، گندم، آب معدنی، هندوانه، گوجه فرنگی، ماسه و گوسفند محصولات استان را شامل می شود.
معاون حمل و نقل و پایانه های استان با تاکید به اینکه بیشترین جابه جایی از شهر اردبیل انجام شده است، اضافه کرد: در واقع بیشترین خروجی از شهر اردبیل ثبت شده است.
به گفته شیرین زاده بعد از اردبیل شهر نمین به دلیل واقع شدن کارخانه سیمان در محدوده آن بیشترین مقدار جابجایی را به خود اختصاص داده است.
وی عمده ماه های حمل بار را مرداد و شهریور به واسطه محصولات کشاورزی عنوان و اضافه کرد: مقاصد جابجایی هم داخل و هم خارج استان است.
این مسئول با تاکید به اینکه در طرح آماربرداری مبدا و مقصد حجم کالاهای جابه جا شده استخراج شده است، تصریح کرد: بیشترین مقدار تحلیل آمار ها از طریق مرکز انجام می شود.
شیرین زاده اضافه کرد: علاوه بر جابه جایی بار در این آمارگیری اطلاعات مربوط به مقصد، مبدا، زمان سفر، اهداف سفر و تعداد مسافر نیز استخراج شده است.
معاون حمل و نقل و پایانه های استان یادآور شد در این استان به مدت چهار روز از ۱۶ تا ۲۰ اردیبهشت ماه این طرح در چهار محور اردبیل - آستارا، اردبیل - سرچم، مشگین شهر - اهر و اصلاندوز - اهر انجام شد.
وی با اشاره به جمع آوری اطلاعات جاده ای از طریق سیستم های تردد شمار تصریح کرد: با این وجود این اطلاعات کافی نیست و با هدف ساماندهی و برنامه ریزی دقیق هر چند سال یکبار پایش جاده ای انجام می شود.
شیرین زاده معتقد است آمار برداری بصری حتی از مشابه مکانیزه نیز دقت بیشتری دارد و می تواند دستاوردهای مطلوبی به دنبال داشته باشد.
وی با تاکید به تحلیل و جمع آوری اطلاعات افزود: اطلاعات تکمیلی استخراجی به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
نظر شما