۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۲۷

نماینده مردم مشهد در مجلس:

جامعه جوان با فردوسی بیگانه است

جامعه جوان با فردوسی بیگانه است

مشهد- نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از جوانان ایرانی در حال حاضر با فردوسی بیگانه اند و این موضوع به دلیل عدم بستر سازی مناسب در جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر ظهر جمعه در همایش گرامیداشت روز ملی حکیم ابوالقاسم فردوسی که در محل مجموعه فرهنگی مصلی نژاد برگزار شد اظهار کرد: فرزندان ما با فردوسی بیگانه اند و مقصر اصلی این مسئله متولیان آموزشی در آموزش و پرورش و دانشگاه ها و امثال بنده هستند که زمینه سازی  و ظرفیت سازی مناسبی انجام نداده اند.

وی جایگاه فردوسی را بسیار بالاتر از برگزاری همایش ها دانست و اظهار کرد: با گذشت سال های متمادی از تشکیل شورای عالی میراث فرهنگی اما هنوز نسبت به آرامگاه فردوسی تعیین تکلیف نشده است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بسیار ضروری و لازم است تا برای این شاعر بزرگ کشور مراسم بسیار گسترده با یک هفته پیش از سالروز بزرگداشت این شاعر برگزار کرد.

حجت الاسلام پژمانفر ادامه داد: امروزه باید تلاش افرادی که با تمام همت خود نام فردوسی را پاس داشته و برای این شاعر نامدار زحمات فراوانی می کشند ارج نهیم که اعطاء نشان فرهنگی فردوسی بخشی از این قدردانی است.

وی افزود: اشعار فردوسی در توحید، نبوت، امامت و مسایل مختلف عقیدتی ما بسیار جای بحث دارد که می توان در این زمینه پایان نامه های بسیاری تولید کرد.

هویت فرهنگ اسلامی نیاز به ترویج دارد

در  این همایش همچنین معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: در شرایطی که امروزه به شدت نیازمند بازگشت به فرهنگ اصیل اسلام و معارف دین هستیم و در شرایطی که منطقه خاورمیانه دچار آشوب ها و انحرافات فکری و رفتاری قرار گرفته است، بیش از پیش نیازمند استفاده از هویت های فرهنگی خود هستیم.

محمد مقدوری  یکی از اشکالات نظام های کنونی را عدم غنای فرهنگی دانست و افزود: در تاریخ فرهنگی کشور شخصیت هایی داریم که زیربنای فرهنگی کشورمان را غنا بخشیده اند و با گذشت زمان توانسته ایم از سرچشمه زلال این فرهنگ بهره بریم.

مقدوری خاطرنشان کرد: فردوسی یکی از شاخص ترین چهره های فرهنگی کشور است که علاوه بر خدمت به زبان فارسی، هویت بخشی خاصی را در منظومه های فارسی داشته است.

وی تصریح کرد: بیشترین تکیه ما بر احیای زبان فارسی در خدمات حکیم ابوالقاسم فردوسی وجود دارد چرا که خود این شاعر نامدار می گوید «بسی رنج بردم در این سال سی، عجم زنده کردم بدین پارسی».

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی پرورش روح شجاعت و روح شهامت را یکی از خدمات ارزشمند فردوسی در شاهنامه دانست و افزود: فردوسی توجه به کوشش و تلاش و توجه به درستی و پاکی را به زبان شعر و مجمل به خوبی بیان می کند.

وی در پایان گفت: دولت یازدهم یکی از محورهای اساسی خود را توجه به فرهنگ و استفاده از خرد جمعی در فرهنگ جمعی در قالب نهادها و سازمان های خصوصی و دولتی و احیاء موسسات خصوصی قرار داده است که امیدواریم بتوانیم در استان این وظایف را به خوبی انجام دهیم.

کد خبر 2581385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha