پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۳۱

معیار انتخاب غرفه برتر به انجمن فرهنگی ناشران کودک اعلام نشده است

معیار انتخاب غرفه برتر به انجمن فرهنگی ناشران کودک اعلام نشده است

به گفته مدیر بخش کتاب کودک و نوجوان بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران درخواستی برای انتخاب غرفه‌های برتر از انجمن ناشران فرهنگی کتاب کودک و نوجوان صورت نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر بخش کتاب کودک و نوجوان بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در پاسخ به این سؤال که کدام‌یک از غرفه‌ها از سوی این انجمن برای معرفی برترین‌های کودک و نوجوان به کمیته انتخاب نمایشگاه پیشنهاد داده شده، گفت: متأسفانه در این دوره از نمایشگاه هیچ درخواستی از انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان برای انتخاب غرفه‌های برتر نشده و از طرفی معیارهای انتخاب برترین غرفه‌ها هم در اختیار این انجمن قرار نگرفته است.

به گفته برزو سریزدی، این در حالی است که در دوره‌های گذشته همیشه درخواستی از انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان مبنی بر پیشنهاد غرفه‌های برتر صورت می‌گرفت. همچنین معیارها و ضوابط این انتخاب هم عنوان می‌شد تا انتخابی شایسته و اصولی صورت بگیرد، اما تا امروز در این خصوص چیزی به انجمن اعلام نشده است.

کد خبر 2581837

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha