به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا مومنی در بازدید از مراحل ساخت پایه های پل طرح جامع ارتباطی خلیج فارس، از این پروژه به عنوان پل ارتباطی اقتصاد کشور در این منطقه نام برد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، بر اهمیت اجرای سریع این پروژه ملی به عنوان یکی از مهمترین راه های ارتباطی در حوزه اقتصادی کشور یاد و به نقش تعیین کننده مناطق آزاد کشور به ویژه قشم در سند چشم انداز ایران ۱۴۰۴ اشاره کرد.
وی تصریح کرد: برای موفقیت ایران در این سند مهم راهبردی، راه های ارتباطی از مهمترین زیرساخت های اقتصادی محسوب می شود و ارتباط جزیره قشم به سرزمین اصلی با هدف ترانزیت کالا بسیار حائز اهمیت است.
به گفته مومنی، فعالیت متخصصان کشورمان بر روی این پروژه عظیم ملی، نشان از لیاقت، شایستگی و توانمندی فرزندان این مرز و بوم دارد. این در حالی است که پل خلیج فارس به طول حدود دو هزار و ۴۰۰ متر با نصب شش پایه اصلی و چهار پایه انکر در آب های نیلگون خلیج فارس، جزیره قشم را از بندرتاریخی لافت به بندر پهل در بندرعباس عباس متصل می کند.
مومنی ادامه داد: در حال حاضر سه پایه اصلی از مجموع شش پایه توسط متخصصان کشورمان به مرحله آب بندی و سقف گذاری رسیده که پس از طی این مراحل می توان با انتقال آب به حوضچه ساخت این کیسون ها، پایه های آماده شده را به محل نصب انتقال داد.
نظر شما