به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شهامی ظهر یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، افزود: فعالیت هایی که در حوزه ارتباطات انجام می شود تمرکز اول در حال و گذشته خدماتی بود که در مناطق محروم انجام شود.
وی اظهار داشت: در حال حاضر تنها دو یا سه روستا مشکل مخابراتی دارند که به زودی این مشکل رفع خواهد شد و کلیه روستاها از امکانات تلفن خانگی بهره مند می شوند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری ارتباطان استان زنجان، گفت: در روستاهای زیر ۲۰ خانوار استان زنجان هم ارائه خدمات تلفن خانگی در حال انجام و تا حدودی هم انجام شده است.
شهامی تاکید کرد: اولویت بعدی فناوری ارتباطات و اطلاعات تولید محتوا است و در راستای شعار امسال تولید محتوا در حوزه های مختلف در ۹ تا دیتا سنتر در ۹ استان انجام شده و در استان قم مراکز حوزه علمیه از این امکانات فناوری استفاده می کند.
وی تصریح کرد: در استان زنجان هم به زودی تولید محتوا شکل بگیرد قدمهای خوبی را خواهیم برداشت.
مدیر کل ارتباطات و فناوری ارتباطات استان زنجان گفت: استان زنجان در بحث فناوری و ارتباطات و ارائه خدمات به مردم عملکرد خوبی دارد.
نظر شما