مجتبی حق پرست در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه این تریلی سیار که از سوم اردیبهشت ماه جاری با نمایش "شنل قرمزی" سبزوار را به مقصد شهرها و روستاهای مسیر کشور طی کرده است، ابراز کرد: این تریلی گردشی که یکشنبه وارد شیراز شد در پنج روز اقامت خود در این شهر نمایش "ماهی رنگین کمان" را به کارگردانی احمد تیموری در کوی و برزنهای شیراز برای کودکان به اجرا می گذارد.
وی با بیان اینکه این تریلی تا ۲۹ اردیبهشت نمایش "ماهی رنگین کمان" را به کارگردانی احمد تیموری به طور رایگان در سطح شهر شیراز برای کودکان اجرا خواهد کرد، ادامه داد: بر اساس زمان بندی و مکان استقرار تریلی، نمایش یادشده در نوبت صبح و عصر ۲۷ اردیبهشت به معالی آباد و جوادیه شیراز رفته و روز دوشنبه ۲۸ اردیبهشت نوبتهای صبح و عصر در منطقه گویم و صدرا قرار می گیرد.
حق پرست، افزود: این تریلی برای نمایش رایگان ماهی رنگین کمان در قصر قمشه ۲۹ اردیبهشت، نوبت صبح و نوبت عصر در پارک کودک شیراز به اجرا می گذارد.
مدیرکل کانون پرورش فکری فارس از سفر تریلی تئاتر کودکان به منطقه گچی و شهرک سراج شیراز هم خبر داد و گفت: این نمایش صبح روز ۳۰ اردیبهشت به محله گچی شیراز رفته و عصر هم در شهرک سراج است.
مناطق محروم وزیرآباد و سعدی مقصد تریلی فرهنگی کانون در شیراز
این درحالیست که تریلی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ایران در روز پایانی سفر به شهر شیراز در منطقه محروم وزیر آباد و سعدی در میان کودکان به اجرای برنامه می پردازد.
ساعت شروع نمایش در نوبت صبح ، ساعت ۹ صبح و در نوبت عصر ساعت شش بعد از ظهر خواهد بود.
نمایش "ماهی رنگین کمان" برگرفته از کتاب «ماهی رنگین کمان و غار هیولاهای دریا» نوشته مارکوس فیستر با برگردان مرضیه شعاع هاشمی است که توسط انتشارات کانون ارایه شده است.
در این نمایش احمد تیموری، سپیده زینعلی و سحر زینعلی بازی دارند .
تریلی نمایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ایران پس از اجرای نمایش در فارس، شیراز را به سوی اصفهان ترک می کند.
نظر شما