پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۸:۵۲

رمضانی:

بانک جامع اطلاعات ورزش قم راه اندازی می‌شود

بانک جامع اطلاعات ورزش قم راه اندازی می‌شود

قم - معاون اداره کل ورزش و جوانان قم با اعلام حمایت اداره کل ورزش و جوانان قم از ورزشکاران دارای شانس حضور در بازی‌های آسیایی و المپیک گفت: بانک جامع اطلاعات ورزش استان قم راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله رمضانی عصر یکشنبه در سمینار ظرفیت ورزش قم در المپیک و بازی‌های آسیایی اظهار داشت: اداره کل ورزش و جوانان برنامه ریزی کرده که در سال جدید بتواند منشأ تحول در ابعاد مختلف ورزش باشد. اما واقعیت این است که برای اینکه بتوان تغییر مثبتی ایجاد کرد باید بتوان راهکارهای لازم بررسی کرد و اعتبار لازم تخصیص داده شود.

وی افزود: ۲۶ استان سال گذشته در بازی‌های آسیایی نماینده داشتند و پس از پایان مسابقات تنها ۶ استان مدال نداشتند که این وضعیت نشان داد پراکندگی ورزش قهرمانی در سطح کشور ایجاد شده است و ما نیز می‌توانیم تعداد مدال‌هایمان را در این رویدادهای مهم افزایش دهیم.

معاون اداره کل ورزش و جوانان استان قم گفت: طرح‌هایی در این زمینه پیش بینی شده است و تأثیرگذاری مثبت اداره کل باید شکل بگیرد که در این زمینه راه اندازی بانک جامع اطلاعات ورزش استان پیش بینی شده و دسترسی برای هیئت‌ها از این طریق فراهم می‌شود.

رمضانی بیان داشت: در حوزه فرهنگی به طور ویژه برنامه‌هایی داریم که بتوانیم ابعاد فرهنگی ورزش را تقویت کنیم و اعتباری نیز در این زمینه در نظر گرفته شده البته ورزش و فرهنگ دو مقوله جدا نیستند و هر حرکت فرهنگی یک حرکت ورزشی نیز هست.

وی عنوان کرد: در نظر داریم از ورزشکارانی که شانس قابل قبولی برای حضور در المپیک تابستانی ریو، بازی‌های آسیایی جاکارتار ۲۰۱۸، پارآسیایی و پارالمپیک، بازی‌های آسیایی نوجوانان و بازی‌های ساحلی آسیا دارند حمایت و پشتیبانی کنیم.

معاون اداره کل ورزش و جوانان استان قم درباره حضور ورزشکاران قمی در بازی‌های ساحلی آسیا گفت: بازی‌های ساحلی آسیا در سطح بین المللی اهمیت دارد و در دوره اخیر ۵۲ کشور در این مسابقات حاضر بودند که البته ایران در نخستین دوره در فوتبال و کبدی شرکت کرده بود و سپس این حضور به ۷ رشته رسید.

کد خبر 2582813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha