به گزارش خبرنگار مهر، این هنرمند در تازهترین نمایشگاه خود ۳۰ اثر ارائه خواهد کرد که تم اصلی این تابلوها دلبستگی به مساله محیط زیست و حیوانات است. سبک تمام این آثار نیز رئال بوده و با تکنیک رنگ و روغن ارائه شده است.
آرش گلزاری حسینی نقاشی را نزد پدرش محمدرضا گلزاری حسینی و رحیم نوهسی از پیشکسوتان هنر نقاشی آموخت. پدرش از شاگردان البرت وارطانیان است که او نیز از شاگردان مارکار است و مارکار از شاگردان استاد کمال الملک بوده است. علی محمد گلزاریU پدربزرگ آرش گلزاری نیز از نقاشان قهوه خانهای در تبریز بودند.
در مراسم گشایش این نمایشگاه اساتید پیشکسوت هنر نقاشی همچون هوشنگ ظهوریان و حسن نادرعلی، نادر لنجانی و اصغر جوهری حضور خواهند داشت.
همچنین از مقامات ارشد سازمان ملل و مقامات لشگری و کشوری، سفرا و مسئولان کشورهای مختلف جهان برای شرکت در این نمایشگاه از طرف کمیسون ملی یونسکو دعوت به عمل آمده است.
آرش گلزاری فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۸۱ همزمان با ورود به دانشگاه به صورت حرفهای نزد پدر آغاز کرد و تاکنون ۴۴ نمایشگاه نقاشی انفرادی و گروهی در کارنامه هنری خود دارد.
نظر شما