پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۵۵

جشنواره ادبیات کودک شیراز به ایستگاه آخر رسید

جشنواره ادبیات کودک شیراز به ایستگاه آخر رسید

شیراز - معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان فارس از برگزاری روز آخر و اعلام برگزیدگان نخستین جشنواره ادبیات کودک شیراز در روز سه شنبه ۲۹ اردیبهشت جاری خبر داد.

بهاره شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: آیین پایانی جشنواره ادبیات کودک شیراز که به طور منطقه ای و شامل استانهای کرمان، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان  و بوشهر است، روز بیست و نهم اردیبهشت ماه در تالار حافظ  اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی فارس برگزار و برگزیدگان نهایی که ده نفر هستند معرفی می شوند .

وی افزود: صبح روز اختتامیه دو کارگاه در زمینه ی عناصر داستان نویسی از ساعت ۹ تا ۱۱ با سخنرانی "میثم محمدی" و کارگاهی با موضوع تفاوت ادبیات کودک و بزرگسال با حضور "سندی مومنی" ازکارشناسان ادبیات کودک بطور رایگان اجرایی می شود.

شفیعی بیان کرد: تمامی نوشته‌ها و سروده‌های مربوط به کودکان و نوجوانان که مواردی مانند مثل‌ها، قصه‌ها، داستان‌ها، نمایشنامه‌ها و اشعار یا نیز نوشته‌هایی در زمینه­ دین، علم و هنر و سرگرمی را در بر می گیرد و نویسندگان و شاعران آنها را برای کودکان و نوجوانان می نویسند، می سرایند یا گرد آوری می کنند، ادبیات کودک اطلاق می شود که این نوشته ها باید سرگرم کننده و لذت­ بخش و با زبان، فهم و توانایی ها و تجربه‌های کودکان و نوجوانان متناسب و به رشد و پرورش شخصیت آنها کمک کنند.

وی ادامه داد: ایرانیان، از قدیم برای تربیت کودکان توجه ویژه‌ای قایل بوده‌اند و آنرا یکی از وظایف مهم والدین می‌دانستند که در بیشتر آثاری هم که برای ما باقی مانده که در آن به تربیت کودک اشاره شده و امیدواریم این گونه جشنواره ها دوره­ ای تازه­ای در ادبیات کودک و نوجوان را شکل داده  تا از این طریق اهمیت ادبیات کودک در رشد فکری و پرورش اندیشه و تخیل از دوران کودکی و نوجوانی در ایران بیشتر شناخته شود و کتابهایی در همین راستا تولید یا ترجمه گردد و روند رو به رشد آن همچنان ادامه یابد.

شفیعی ابراز داشت: ساعت ۱۵ نیز کارگاه آموزشی با حضور نویسندگان فارس، معاونت پیش گیری و درمان علوم پزشکی شیراز  و دکتر فرشید سادات شریفی استاد دانشگاه شیراز درباره کودکان و ایدز، برگزار می شود.

معاون فرهنگی ارشاد فارس تصریح کرد: عصر روز آخر جشنواره و در آیین پایانی، گروه موسیقی کودکان آرشه به سرپرستی استاد هوشیار، اجرایی را بر روی صحنه می برند.

کد خبر 2583200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha