به گزارش خبرنگار مهر، محمود گودرزی بعد از ظهر دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه استان گلستان در گرگان گفت: ورزش را به عنوان عنصری فرهنگی می دانیم که از نظر تربیت بدنی ارزش فوق العاده برای آن قائل هستیم.
گودرزی افزود: ورزش به عنوان پیش نیاز توسعه سلامت است که این مقوله در گذشته مغفول مانده است و باید کاری کنیم تا مردم فرهنگ ورزش کردن را یادبگیرند.
وی با بیان اینکه ورزش های ما باید فرهنگی شوند بیان کرد: در بسیاری از کشورهای توسعه یافته دنیا، رقم بالایی را برای حوزه سلامت اختصاص می دهند و در عوض آن رقم بزرگتری را در حوزه درمان صرفه جویی می کنند.
وی تصریح کرد: عوامل متعددی جوانان را تهدید می کند که ورزش به عنوان یک سرمایه می تواند در کاهش ابتلا به این خطرات کمک فراوانی داشته باشد و ائمه جماعات می توانند در امر تعمیق فرهنگ پرداختن به ورزش مساعدت کنند.
تقدیم طرح های توجه به جنبه فرهنگی ورزش به شورای عالی انقلاب فرهنگی
وزیر ورزش و جوانان درباره لزوم رعایت مسائل فرهنگی در ورزش بیان کرد: در روزهای گذشته طرح هایی به شورای انقلاب و مجلس شورای اسلامی تقدیم کرده ایم و منتظر عملیاتی شدن آنها هستیم.
گودرزی در ادامه به بیان جایگاه ورزش در استان گلستان پرداخت و گفت: گلستان از نظر ورزش استان مستعدی است و والیبال و سوارکاری در منطقه ترکمن صحرا و بسکتبال و کشتی در گرگان جایگاه ویژه ای دارد.
وی خاطرنشان کرد: با مدیریت دکتر طیبی ورزش گلستان می تواند روند رو به رشدی را در پیش بگیرد و اگر مرکز استعدادیابی در این منطقه به وجود آید می تواند پشتوانه خوبی برای تیم های ملی باشد.
وی با بیان اینکه سراسر کشور از نظر زیرساختی دچار مشکل هستیم افزود: پروژه های زیادی در کشور کلنگ زنی شده و نیمه تمام مانده است و در کوتاه مدت نمی توان آنها را به پایان رساند.
وزیر ورزش و جوانان درباره سرانه ورزشی گلستان گفت: سطح سرانه ورزش گلستان بین ۵۰ تا ۶۰ سانتی متر است که پایین است و باید افزایش یابد.
محمود گودرزی در پایان گفت: امروز یکی از پروژه ها در گنبدکاووس افتتاح می شود و سایر پروژه ها تا یکی دوسال آینده به افتتاح خواهند رسید.
نظر شما