پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۵۹

ستاری به مهر خبر داد:

۱۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت دارند/ حمایت ویژه از نخبگان

۱۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت دارند/ حمایت ویژه از نخبگان

خرم آباد - معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از فعالیت هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالات خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت شرکتهای دانش بنیان در کشور اظهار داشت: در حال حاضر بیش از هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت دارند.

وی با اشاره به فعالیت شرکتهای دانش بنیان در استان لرستان نیز بیان داشت: تعداد شرکتهای دانش بنیان لرستان کم بوده که با توجه به ظرفیتهایی که در این استان وجود دارد می طلبد که تعداد آنها افزایش یابد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاکید بر اینکه با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال همدلی و همزبانی دولت و ملت باید اقدامات لازم را برای رشد و توسعه استان لرستان انجام گیرد تصریح کرد: مدیریت ارشد لرستان تلاشهای فراوانی را برای توسعه استان در دستور کار خود قرار داده که باید سایر مسئولان استان نیز در این رابطه تلاش کنند.

ستاری از حمایت های ویژه از نخبگان و شرکتهای دانش بنیان کشور خبر داد و عنوان کرد: پیش بینی معافیتهای مالیاتی، پراخت تسهیلات کم بهره و ... از جمله این حمایتها خواهد بود.

وی همچنین از کمک برای تجاری سازی ایده ها و طرحهای علمی نخبگان و مخترعان خبر داد و تصریح کرد: به طور حتم طرح های علمی که برای ما قابل قبول باشند در پرداخت تسهیلات کم بهره به آنها هیچ گونه محدودیتی نخواهیم داشت.

کد خبر 2584055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha