پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۳:۳۰

سرهنگ نجفی خبر داد:

سوداگر مرگ در خرم آباد دستگیر شد/ کشف ۱۵ فقره سرقت

سوداگر مرگ در خرم آباد دستگیر شد/ کشف ۱۵ فقره سرقت

خرم آباد - فرمانده انتظامی خرم آباد از دستگيری يك سوداگر مرگ و کشف يك کيلو و ۵۰۰ گرم مواد مخدر از نوع هروئين در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسين نجفي ظهر چهارشنبه در تشريح اين خبر به خبرنگاران گفت: در پي خبري مبني بر فعاليت يك قاچاقچي در امر تهيه و توزيع مواد مخدر در خرم آباد، موضوع در دستور کار ماموران كلانتري ۱۷ اين شهرستان قرار گرفت.

وي افزود: ماموران با كارهاي اطلاعاتي فرد مورد نظر را در منطقه "گلدشت" خرم آباد شناسايي و دستگير كردند.

اين مقام انتظامي بيان داشت: در بازرسي از منزل قاچاقچي مقدار يك کيلو و ۵۰۰ گرم هروئين کشف شد.

دو اراذل و اوباش در خرم آباد دستگير شد

فرمانده انتظامي خرم آباد همچنین از دستگيري دو نفر اراذل و اوباش در اين شهرستان خبر داد.

سرهنگ نجفي گفت: ماموران كلانتري ۱۱ اين شهرستان در راستاي شكايات متعدد مردمي مبني بر اينكه چندين نفر مزاحم به هويت معلوم كه از افراد سابقه دار و اراذل و اوباش هستند طي چندين مرحله در سطح محله هاي شهر خرم آباد با ايجاد درگيري و قدرت نمايي موجب سلب آسايش عمومي و ايجاد رعب وحشت بين شهروندان مي شوند، پيگيري موضوع را در دستور كار قرار دادند.

وي افزود: بلافاصله عوامل اين کلانتري در محل حاضر و با کارهاي اطلاعاتي مخفيگاه متهمان را شناسايي و در عملياتي ضربتي دو نفر اراذل و اوباش را دستگير كردند.

اين مقام انتظامي اظهار داشت: سردسته این اراذل روانه زندان شد و تلاش برای دستگيري همدستانشان توسط پليس خرم آباد نيز ادامه دارد.

دستگيري دو سارق و کشف ۱۵ فقره لوازم خودرو در خرم آباد

سرهنگ نجفي در ادامه سخنان خود گفت: درپي سرقت هاي متعدد لوازم خودرو در خرم آباد، عوامل انتظامي اين شهرستان، موضوع را به طور ويژه در دستور کار خود قرار داده و با كارهاي اطلاعاتي موفق به شناسايي دو سارق شدند و طي عملياتي ضربتي انها را دستگير کردند.

وي افزود: متهمان در بازجويي هاي اوليه به دو دستگاه خودرو و ۱۵ فقره سرقت لوازم خودرو اعتراف کرده و از آنان مقاديري اموال مسروقه کشف و ضبط شد.

سرهنگ نجفي اظهار داشت: با شناسايي مالباختگان، سارقان تحويل مراجع قضايي شدند.

کد خبر 2586285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha