به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مهدی حسینی همدانی در همایش خادمین و مدیران قرآنی استان البرز که عصر امروز در کرج برگزار شد، اظهار کرد: اگر بخواهیم جامعه سالمی داشته باشیم معارف قرآن باید در جامعه جاری و ساری باشد. ما هنوز در کرج مفسرین را نمی شناسیم و اگر قرآن را با هنر ارائه کنیم همه جذب می شوند.
همدانی با اشاره به اینکه در قرآن هنر نهفته است، افزود: قرآن یک هنر خداوندی است. شورای توسعه فرهنگ قرآنی باید احیا شود که شامل موسسات قرآنی، فعالان و دیگران کسانی که در این حوزه فعالیت می کنند.
وی گفت: برای نظام مند شدن فرهنگ قرآنی باید اتاق فکر ایجاد کرد که بر اساس آن منشور توسعه فرهنگ قرآنی شکل بگیرد یعنی همه از یک دستور پیروی کنند.
امام جمعه کرج افزود: حرکت اولین همایش فعالان قرآنی البرز باعث ایجاد حرکت هیجانی در کشور شده است و باید ظرفیت های جدیدی در برخی از دستگاه ها در خصوص راهبری فرهنگ قرآنی صورت گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان البرز در پایان تاکید کرد: نظام ما نظامی اسلامی است و بر اساس قانون اساسی اسلام باید پیش برود و بر اساس قرآن اداره شود. برای ما خوبیت ندارد در کشوری که اسلامی است و نظام آن بر اساس قرآن است خود مفهوم درستی از فرهنگ قرآنی نداشته باشیم.
نظر شما