پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۱۴

مولاوردی:

بانوان شاغل نباید از محیط خانواده دور شوند

بانوان شاغل نباید از محیط خانواده دور شوند

تبریز- معاون رئیس جمهور در امور زنان وخانواده گفت: نباید بانوان بر اثر اشتغال از محیط خانواده دور شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، شهیندخت مولاوردی پنج شنبه در بازدید از مرکز درمان ناباروری و تحقیقات سلول‌های بنیادی جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: باید شرایط را به گونه ای فراهم کنیم که بانوان بر سر دو راهی کار و زندگی قرار نگیرند و در این بین طرح هایی داریم تا شرایط را برای کار بانوان تسهیل کنیم.

وی با اشاره ای به افتتاح این مرکز گفت: باید برای ناباروری زوج ها طرح های درمانی ویژه ای در نظر گرفته شود زیرا با توجه به سیاست افزایش جمعیت اجرای این طرح ها برای کشور می تواند موثر باشد.

مولاوردی ادامه داد: درمان ناباروری زوج ها یکی از راه حل های زودبازده برای افزایش جمعیت محسوب می شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان وخانواده در خصوص مشکلات ناباروری بانوان گفت: حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد زوج ها با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می کنند که رقم بالایی را شامل می شود.

وی افزود: برای حل این مشکل می توان معاونت امور زنان را پلی بین مراکز درمان ناباروری و دستگاه های اجرایی محسوب کرد که باید نسبت به توسعه این مراکز اقدامات لازم انجام شود.

کد خبر 2587104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha