پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۰۷

کافی:

۱۶۵ مهدیه فعال در کشور وجود دارد

۱۶۵ مهدیه فعال در کشور وجود دارد

بابلسر- مدیرعامل مهدیه های کشور گفت: ۱۶۵مهدیه در کشور وجود دارد که همه آنها فعال هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن کافی شامگاه پنج شنبه در چهارمین همایش هم اندیشی مدیران مهدیه های مازندران در مهدیه سادات محله بابلسر با بیان اینکه مهدیه ها از رسانه های معتبر و بزرگ جهان هستند، اظهار داشت: تمام تلاش ما حفظ این مهدیه ها بدون وابستگی به گروه خاص است.

مدیرعامل مهدیه های کشور ترویج سبک زندگی مهدوی، ساماندهی، فرهنگ سازی و نهادینه سازی مباحث مهدویت را از مهم ترین اهداف تشکیل مهدیه ها در کشور دانست و گفت: باید تلاش شود تا سبک زندگی مهدوی در جامعه ترویج یابد.

وی با تاکید به اینکه مراسمات نیمه شعبان باید باشکوه برگزارشود، بیان کرد: ما باید با ترویج فرهنگ انتظار، سبک زندگی مهدویت را به جامعه به ویژه نسل جوان منتقل کرده و دشمنانی را که سعی بر گمراه سازی جوانان و مردم ما دارند مایوس کنیم.

کافی افزود:در حال حاضر ۱۶۵ مهدیه در سطح کشور وجود دارد و همه این مهدیه ها فعال هستند.

مدیرعامل مهدیه های کشور اعتبارات مهدیه ها را مردمی دانست و یادآور شد: امید است مهدیه ها فعالیت خود را در زمینه ترویج زندگی مهدوی بیشتر کنند.

وی با اشاره به سوء استفاده برخی سياست‌مداران از فرهنگ انتظار گفت: سوء استفاده از فرهنگ انتظار توسط برخی موجب شده فرهنگ مهدويت در معرض تهديد قرار گيرد و اين مسئله وظيفه مسئولان را بيش از پيش مورد توجه قرار می‌دهد.

کد خبر 2587242

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha