به گزارش خبرنگار موسيقي "مهر"، توبياس پيكر آهنگسازي اين اپراي اقتباسي را به عهده دارد كه قرار است در فصل آينده در تالار اپراي "متروپليتن" به صحنه برود، گرچه هنوز اين اثر ناتمام است و پيكر براي پايان به فكر خاصي نكرده است.
قرار است اين اپرا روز دوم دسامبر افتتاح شود. پيكر معتقد است ميتواند سه نوع پايان براي اين اثر در نظر بگيرد و اميدوار است كه بتواند با ساخت به موقع اثر در تاريخ اعلام شده، به اجرا و رهبري آن بپردازد، اما اين احتمال را هم داده است كه شايد اثرش به اجرا در تاريخ مذكور نرسد.
اين اپرا بر اساس رماني به نام "تراژدي آمريكا" نوشته تئودور دريزر در سال 1925 ساخته شده است. موضوع اين رمان در مورد زندگي آمريكا و نقش پول و موفقيت در آن است.
پيش از اين نيز بر اساس اين رمان در سال 1951 فيلمي به نام "جايي در ميان خورشيد" با بازي اليزابت تيلور ساخته شده بود كه موسيقي آن فيلم دستمايه اصلي ساخت اين اپرا براي پيكر است.
نظر شما