عبدالمجيد رياضي در گفت و گو با خبرنگار مهر در مشهد با بيان اين مطلب افزود : اخيرا در سازمان فناوري اطلاعات شورايي بنام شوراي عالي فناوري اطلاعات در حال تاسيس است كه اعضاي آن رئيس جمهور به عنوان رياست شورا و 12 وزير و 3 متخصص از بخش هاي غير دولتي هستند .
وي در ادامه افزود : نقاط قوت فناوري اطلاعات در ايران دارا بودن حمايت دولت در برنامه چهارم توسعه و پشتيباني آكادميك و علمي از اين رويه است .
وي همچنين با اشاره به ضعف گسترش فناوري اطلاعات گفت : نا كافي بودن برنامه هاي آموزشي در سطح عمومي و اختصاصي و فقدان زير ساخت هاي لازم و مقررات كافي براي اين امر ، فقدان مراكز پرورش نيروي انساني و عدم برخورداري از امنيت شبكه و امنيت اطلاعات از مهمترين نقاط ضعف اين امر است .
رياضي با اشاره به برنامه ايران در ارتباط با توسعه فناوري اطلاعات گفت : جامعه اطلاعاتي با نام دنياي مجازي باعث تسهيل بسياري از امور خواهد شد و تصميم گيري ها را راحت تر خواهد كرد ، لذا پيوستن به اين دنياي مجازي نيازمند آمادگي كامل و دارا بودن قوانين مشخص در اين بخش است .
نظر شما