دكتر سيد "محمد حسيني" در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار دانشگاهي "مهر" با بيان اين مطلب افزود: يكي از مشكلات اساسي دانشجويان مسئله خوابگاه هاي دانشجويي است كه متاسفانه رسيدگي خوبي در سال هاي گذشته در اين زمينه صورت نگرفته است و چه بسا مديران دانشگاه ها نيز خيلي از وضعيت اسكان دانشجويان در خوابگاه هاي خبر نداشتند.
با تاكيد رئيس جمهور بر ارتباطات گسترده با افراد مختلف جامعه، روساي دانشگاه ها و مديران قسمت هاي مختلف با حضور در بخش هاي مختلف دانشگاه متوجه شدند در اين ساليان كم كاري هاي زيادي در مورد خوابگاه هاي دانشجويي صورت گرفته است |
دكتر "سيد محمد حسيني" گفت : دانشجويان خيلي زياده طلب نيستند و آنها به فضاي آرام و سالم نياز دارند تا بتوانند در اين آرامش به خوبي تحصيل كنند. به طور حتم فضاي خوابگاه هاي دانشجويي بر روند تحصيل دانشجويان تاثير بسزايي دارد و به همين منظور بايد به اصلاح و تقويت خوابگاه هاي دانشجويي پرداخت.
وي به خدمات مشاوره اي و فكري دانشجويان اشاره كرد و افزود: دانشجويان به خدمات مشاوره اي و فكري نياز دارند و بايد براي اين نياز دانشجويان نيز فكري اساسي شود. با حضور افراد آشنا با مسائل دانشجويي مي توان به پيشرفت تحصيلي دانشجويان كمك كرد.
معاون حقوقي و پارلماني وزير علوم اضافه كرد: دانشگاه ها بايد در ارائه امكانات پژوهشي و علمي به دانشجويان تاكيد داشته باشند. نبايد فقط با ايجاد انجمن هاي علمي كار مهمي انجام داد. بايد از انجمن هاي علمي حمايت شود در غيراينصورت تنها اسم انجمن براي موفقيت دانشگاه و دانشجويان كافي نيست. بايد به محتواي انجمن هاي علمي توجه شود. خوشبختانه در اين زمينه فعاليت هاي خوبي صورت گرفته است و در حال شكل گيري است.
دانشجويان خيلي زياده طلب نيستند. آنها به فضاي آرام و سالم نياز دارند تا بتوانند در اين آرامش به خوبي تحصيل كنند. به طور حتم فضاي خوابگاه هاي دانشجويي بر روند تحصيل دانشجويان تاثير بسزايي دارد |
دكتر "حسيني" مشكل پرداخت شهريه را معضل ديگر دانشجويان دانست و گفت: دانشجويان با مشكل پرداخت شهريه مواجه هستند. دانشجويان دوره هاي شبانه، پيام نور، علمي كاربردي بايد هزينه پرداخت كنند. در اين راستا بايد تمهيداتي فراهم شود تا وام در اختيار دانشجويان قرار گيرد. در حال حاضر اين وام در اختيار تعداد محدودي از دانشجويان قرار مي گيرد.
وي به مشكل تغذيه دانشجويان نيز اشاره كرد و افزود: وضعيت تغذيه دانشجويان نيز بايد بهبود يابد. وضعيت رستوران ها و سالن هاي غذاخوري مناسب نيست و بايد به اين موضوع رسيدگي شود. ظرفيت دانشگاه ها افزايش يافته اما امكانات تغييري نكرده است. توقعات در اين زمينه نبايد بالا باشد ولي تدابيري بايد انديشيده شود.
نظر شما